Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Emekliye yalan söylenmemeli

Emekliye yalan söylenmemeli

ISPARTA 13.08.2018 07:06:00 0
Emekliye yalan söylenmemeli
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, emeklilere yalan söylenmemesi gerektiğini belirterek, “31 Mart’ta bize oy verirseniz, seçerseniz size konut yapacağım denilmemeli. Eğer bana oy verirseniz size 2 bin konut yapacağım denilmemeli. TOKİ için imar açtırma, çap, kürek her şey şuanda belediyeden alındı, bakanlığa verildi. 31 Mart’ta size konut yaparım diyenlerin elinden tutan mı var, engel olan mı var, yapsanıza kardeşim emeklilere konutları” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin 13’üncü olağan genel kurul toplantısına katıldı. Başkan Günaydın’a Dernek tarafından bir plaket takdim edildi. Plaketi Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün’ün elinden alan Günaydın, burada emeklilere hitap etti. Gündemine TOKİ konutlarını alan Başkan Günaydın’ın hedefinde AK Parti vardı.
31 MART’TA SİZE KONUT YAPARIM DİYENLERİN ELİNDEN TUTAN MI VAR?
Emeklilere çok büyük saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yusuf Ziya Günaydın, “Bir çocuk nasıl annesine babasına saygı gösteriyorsa herkesin de emeklilere saygı gösterilmesi lazım. Emeklimize yalan söylenmemesi lazım. Bu siyasi ve her ortamda geçerlidir. 31 Mart’ta bize oy verirseniz, seçerseniz size konut yapacağım denilmemeli. Eğer bana oy verirseniz size 2 bin konut yapacağım denilmemeli. TOKİ için imar açtırma, çap, kürek her şey şuanda belediyeden alındı, bakanlığa verildi. Hazine arazisi ve diğer işleri anında çevirme yetkileri var. Isparta Belediyesi tüm Isparta halkının hizmetkarı ve işçisidir. Bana bir iş düştüğünde saniyesinde yapmazsam alçağım. Emekliler kandırılmamalı. Emeklilere 5 yıldır yapacağız diye söylenmemeli. Ben emeklilere çok saygı duyuyorum. 31 Mart’ta size konut yaparım diyenlerin elinden tutan mı var, engel olan mı var, yapsanıza kardeşim emeklilere konutları. Emeklilerimize köle olmaya hazırım. Emekliler bir gün bana geldiler. Bazı şeyleri ucuz yap dediler. Örneğin suyu 60 kuruş yapalım demişlerdi, yapmıştım. Emeklilerin yüzü hürmetine Isparta’nın tamamına 60 kuruş yapmıştım. Emekliye yalan söylenmez yalnız ve yalnız saygı duyuluyor” şeklinde konuştu.
Başkan Günaydın, konuşmasının ardından başka bir programı olduğunu ifade ederek, salondan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °