Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Emekliler Ersal’a güveniyor

Emekliler Ersal’a güveniyor

ISPARTA 13.08.2018 08:22:00 0
Emekliler Ersal’a güveniyor
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, dün gerçekleştirilen 13’üncü olağan genel kurulda tek listeyle girdiği seçimde güven tazeledi. Ersal, 21 bin üyeleri olduğunu ifade ederek, bu sayıyı artırmak için çalışacaklarının sözünü verdi.
 
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin olağan 13’üncü genel kurul toplantısı dün gerçekleştirildi. Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun Konferans Salonu’nda yapılan kongreye Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkan Vekili Osman Sinan, davetliler ve emekli üyeler katıldı.
Kongrede divan başkanlığına Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün getirildi. Divanın oluşturulmasının ardından bazı isimlere plaket takdim edildi. Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın hazırlattığı plaketler Belediye Başkanı Günaydın, Milletvekili Gökgöz, Gazeteci Hilmi Özdemir ve Genel Başkan Ergün’e takdim edildi.
Kongre daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Kongrenin sonunda seçime tek liste ile giren Abdülkadir Ersal güven tazeledi.
ISPARTA’DA 83 BİN EMEKLİMİZ VAR
Derneğe ilk kez 2000 yılında başkan olduğunu ifade eden Abdülkadir Ersal, “21 bin üyemiz var. Ama yeterli değil. Isparta’da 83 bin emeklimiz var. Görevi verirseniz bu sayıyı daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Genel merkezin de arkamızda olduğunu biliyorum” diye konuştu.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Abdülkadir Ersal(Başkan)
ASİL ÜYELER
Faik Yıldız
Elmas Öz
Sabri Şahin
Mehmet Şevik
DENETİM KURULU ASİL
Nuri Tavlı
Mehmet Tunç
Hasan Daşyol
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °