Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 17.10.2020 10:50:00 0
Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; 
MHP’ye 
Hayırlı Olsun 
Ziyareti
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri, kongrede yeniden başkanlığa seçilerek görevine başlayan MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.
 
ERSAL: “GÖREVİNİZ
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Dün saat 12.00’de gerçekleştirilen ziyarete Bakan Ersal’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Genel Sekreter Elmas Öz, Şube Mali Sekreteri Sabri Şahin ve Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Şevik katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ersal, Isparta’da 78 bin, ülke genelinde 13 milyon emekli bulunduğunu ve Isparta Şubesi olarak yaklaşık 20 bin üyelerinin olduğunu belirterek; Türkiye Emekliler Derneği’nin 1 milyon üyesi bulunmaktadır. Ben, derneğim ve tüm üyelerim adına geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilerek göreve gelen il başkanı olarak size ve şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum ve görevinizde başarılar diliyorum. Ben sürekli şunu söylüyorum. Yağmur yağar çise çise bugün bize ise yarın size. Yani, bir gün herkes emekli olacak” dedi.
SÖNMEZ; “ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Basri Sönmez de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bize yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Zira, sizler bu ülke için yıllarını vermiş tecrübeli kişilersiniz. Başta TOKİ konusu olmak üzere bahsetmiş olduğunuz sorunları sayın Başkan’a ileteceğim” dedi.
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °