Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; İYİ Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; İYİ Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 14.10.2020 13:20:00 0
Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nden; 
İYİ Parti’ye 
Hayırlı Olsun 
Ziyareti
 Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri, kongrede başkanlığa seçilerek görevine yeni başlayan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.
 
ERSAL: “GÖREVİNİZ
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Bugün saat 15.00’te gerçekleştirilen ziyarete Bakan Ersal’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Genel Sekreter Elmas Öz, Şube Mali Sekreteri Sabri Şahin ve Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Şevik katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ersal, Isparta’da 78 bin, ülke genelinde 13 milyon emekli bulunduğunu ve Isparta Şubesi olarak yaklaşık 20 bin üyelerinin olduğunu belirterek; Türkiye Emekliler Derneği’nin 1 milyon üyesi bulunmaktadır. Ben, derneğim ve tüm üyelerim adına geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilerek göreve gelen il başkanı olarak size ve şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
ŞİMŞEK; “EMEKLİNİN,
ESNAFIN HALİ PERİŞAN”
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek de yaptığı konuşmada; “Öncelikle bize yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin de dediği gibi, ülkemiz ekonomik darboğazdan geçiyor. Emeklimiz, esnafımız ve daha bir çok hizmet dalı sıkıntı içinde. Bizler de İYİ Parti olarak muhalefette olan bir parti olarak Genel Başkanımızın önderliğinde sizlerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek bunları meclise taşıyoruz ve çözümünü talep ediyoruz” dedi.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °