Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Elektrik faturasını fastPay ile ödeyene; CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten % 10 iade fırsatı

Elektrik faturasını fastPay ile ödeyene; CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten % 10 iade fırsatı

ISPARTA 14.09.2019 15:45:00 0
Elektrik faturasını fastPay ile ödeyene; 
CK Enerji Akdeniz
Elektrik’ten
% 10 iade fırsatı
CK Enerji Akdeniz Elektrik ve DenizBank arasında yapılan anlaşmaya göre elektrik faturalarını fastPay uygulaması ile ödeyen tüketicilere yüzde 10’luk iade avantajı sağlanacak. 29 Şubat 2020’ye kadar devam edecek kampanyadan CK Enerji Akdeniz Elektrik müşterileri hiçbir taahhüt altına girmeden faydalanabilecek.
 
CK Enerji Akdeniz Elektrik ve DenizBank’ın ilk kez geçen yıl başlattığı elektrik faturalarını fastPay ile ödeyenlere yönelik kampanya yeniden devrede. İki kurum arasında yapılan anlaşmaya göre elektrik faturasını ilk kez fastPay üzerinden ödeyen tüketicilere fatura tutarının yüzde 10’u oranında iade yapılacak. DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın herkesin faydalanabildiği aylık 10 TL’ye kadar varan iade fırsatından yararlanmak için tüketicilerin fatura ödemesini fastPay hesabından yapması yeterli.
İADE ORANI YÜZDE 5’TEN
YÜZDE 10’A YÜKSELTİLDİ
Türkiye genelinde akıllı telefon sayısı ile birlikte mobil ödeme uygulamalarının hızla geliştiğine işaret eden CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Günümüz dünyasında zaman artık çok değerli. fastPay uygulaması ile müşterilerimiz herhangi bir yere gitmeden bulundukları noktadan saniyelerle ifade edilen bir sürede elektrik faturalarını ödeyebiliyorlar. Üstelik bu sırada kendilerine aylık 10 liraya varan bir iade de sağlanıyor. İlk kez geçen yıl başlattığımız kampanyada fastPay ile yapılan ödemelerde faturalarda yüzde 5’lik daha az ödeme fırsatı sunarken bu rakamı yüzde 10’a yükseltmiş durumdayız. CK Enerji Akdeniz Elektrik faturasını 29 Şubat 2020 tarihine kadar fastPay üzerinden ilk defa ödeyen kullanıcılar, kampanyadan herhangi bir taahhüt altına girmeden yararlanabilecek” diye konuştu.
“FASTPAY İLE DAHA HIZLI VE DAHA
PRATİK BİR DENEYİM SUNUYORUZ”
Teknolojiyi müşteri deneyimi ve yüksek verimlilik için maksimum seviyede kullanarak stratejik değer yaratmaya devam edeceklerini vurgulayan DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan da, “DenizBank olarak ‘nasıl daha basit ama daha etkili olabiliriz’ sorusu üzerinden tüm ihtiyaçların zaman ve mekandan bağımsız karşılanabileceği, iş birliklerimizle daha fazla insanımızın hayatını kolaylaştırabileceğimiz bir hizmet modeline odaklanıyoruz. Dijital ekosistemin getirdiği fırsatlardan herkesin yararlanmasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda, fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı bu sene de devam ettiriyoruz. Yenilediğimiz anlaşma sayesinde CK Enerji Akdeniz Elektrik müşterileri fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 10’luk daha az ödeme avantajından yararlanmayı sürdürecekler” dedi.
CK ENERJİ AKDENİZ MÜŞTERİLERİ İÇİN GEÇERLİ
DenizBank tarafından hayata geçirilen ve akıllı telefon kullanıcılarının App Store ve Google Play’dan ücretsiz olarak indirilebildiği fastPay uygulaması, tüketicilere söz konusu sistem üzerinden hızla elektrik faturası ödeme imkanı sunuyor. Söz konusu uygulama üzerinden ilk kez fatura ödeyen tüketicilerin fastPay hesaplarına, ödemenin ardından faturanın yüzde 10’u tutarında 10 TL’ye kadar bir tutar bir hafta içinde yükleniyor.
CK Enerji Akdeniz Elektrik müşterileri için geçerli olan kampanyada kullanıcılar, fastPay hesabından ödeme yaptıkları gibi, diledikleri kredi kartını uygulamaya tanımlayarak da kampanyadan yararlanabiliyor. fastPay üzerinden herhangi bir banka kartı ile yapılan elektrik faturası ödemelerinde banka komisyonu da ödenmiyor. Dünyanın ilk handsfree (bluetooth) ödemesi olarak ifade edilen fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiği bu mobil uygulama ile anlaşmalı üye işyerlerinde cüzdanları yanında olmasa bile sadece cep telefonu ile ödeme yapabiliyor. Tüketiciler, kampanya detaylarına www.ckakdeniz.com.tr adresinden ulaşabilir.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °