Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eğitimi daha üst noktalara taşıma sözü veriyorum

Eğitimi daha üst noktalara taşıma sözü veriyorum

ISPARTA 26.11.2018 07:52:00 0
Eğitimi daha üst noktalara taşıma sözü veriyorum
Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım ve beraberindediler, Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Isparta’nın eğitim ve öğretimde şuanda iyi bir noktada olduğuna değinen Vali Seymenoğlu, eğitim camiasına seslenerek, “Her zaman yanınıza olduğumuzu belirtiyor, birlikte eğitimi daha üst sıralara taşımak için sizlere söz veriyorum” dedi.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla cumartesi günü İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım ve beraberindekiler Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Seymenoğlu, eğitimi daha üst noktalara taşıma sözü verdi.
YILDIRIM: ÇALIŞMAK AMACIYLA YENİDEN ENERJİ DEVŞİRDİĞİMİZİ BUGÜN BİR KEZ DAHA HATIRLADIK
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım, 24 Kasım’ın kendileri için önemli bir gün olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin geleceği adına azim ve şevkle, elimizden geldiği kadarıyla, çalışmak amacıyla yeniden enerji devşirdiğimizi bugün bir kez daha hatırladık. Şahsınızın yol göstericiliği ve liderliği bizim açımızdan mesleğimize karşı yeniden şevk duymamıza ve yeniden gayret göstermemize sebebiyet verdi. Tekrar şükranlarımızı sunuyoruz ve arkadaşlarımızın selamlarını iletiyoruz” şeklinde kojnuştu.
VALİ SEYMENOĞLU: ŞEHİT AYBÜKE ÖĞRETMENİ RAHMETLE ANIYORUM
Vali Ömer Seymenoğlu da Isparta ve tüm Türkiye’deki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek, “Başta doğuda kalleşçe şehit edilen bir eğitim gönüllüsü Aybüke öğretmenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Diğer şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Ancak bunlar bize güç ve kuvvet veriyor. Eminim ki milli eğitim camiası bu tür olaylardan sonra görevine daha bir şevk, inanç ve hırsla sarılıyor. Gönlümüzden geçen bu tür olayların olmaması ve bu tür anmaları yapmamız. Ancak malum koşulları herkes biliyor. Ama bütün öğretmen arkadaşlarımız bir nefer gibi Türkiye’nin her yerinde çalışmaya yemin etmişler ve çalışıyorlar” dedi.
SİZLERE SÖZ VERİYORUM
Isparta eğitim öğretiminin şuanda iyi bir noktada olduğuna değinen Vali Seymenoğlu, “Ancak hedefimiz bunu daha üst noktalara çıkarabilmek. Bunu yaparken il yönetimi olarak tek başımıza bunu yapmamıza imkan yok. İl Milli Eğitim camiasının hepsi bir arada, topyekun buna sarılırsak başarılı oluruz. Bunda da en büyük görev öğretmenler gününü kutlayacağız, kucaklaşacağımız, sevgimizi sunacağımız öğretmen arkadaşlarımızındır. Emin olun ki bugüne kadar büyük bir fedakarlıkla öğretmenlik mesleğini icra ediyorsunuz. Yeri geliyor evden, sosyal hayatından, aile yaşantısından büyük fedakarlıklar yapıyorlar, ancak çocukları eğitme, öğretme azminden vazgeçmiyorlar. Şahsınızda ilimizdeki tüm öğretmenlerimizi kucaklıyor ve bu güzel günlerini tebrik ediyorlar. İyi ki varsınız, çünkü çocuklarımızın fedakar öğretmenlere ihtiyacı var. Milyonun üzerinde özel ve kamu sektöründe çalışan öğretmen arkadaşlarımız var. Milyonlarca öğrencilerimiz var, bunların eğitilmeye, bilgilendirilmeye büyük ihtiyacı var. Bu güzel gününüzü kutluyor her zaman yanınıza olduğumuzu belirtiyor, birlikte eğitimi daha üst sıralara taşımak için” diye konuştu.
Valilik ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °