Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Eğitime Destek Platformu'ndan Kadir Gecesi mesajı

ISPARTA 31.05.2019 06:42:00 0
Eğitime Destek Platformu
HABER: Yunus ÖZLER
Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.
 
Mesajda, Kadir gecesinin Allah'ın insanlara büyük bir ikramı olduğu belirtildi ve Müslümanların bu geceyi iyi değerlendirmeleri hususunda tavsiyelerde bulunuldu.
AKÇİL; “BU GECE BOL BOL İDABET EDELİM”
Mesajda, "Bir mübarek Ramazan ayının, ömre bedel bir gecesine daha bizleri eriştiren Rabbimize hamdolsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece Rabbimizin biz aciz kullarına büyük bir ikramıdır. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesi yüce kitabımızda verilen bu gece, kısacık bir ömrü bereketlendirmek adına büyük bir fırsattır. Bu gecede, can-ı gönülden Allah'a iltica edip tövbe ve istiğfarda bulunulması son derece uygun bir hareket olacaktır. Zira, kurtuluşun kendisinden başkasıyla mümkün olamayacağı bilinciyle Kur'an-ı Kerim'i bol bol okumalı, emir ve yasakları üzerinde düşünmeli, Kur'an'ın bize kazandıracağı bakış açısıyla geriye kalan ömrümüzü nasıl geçireceğimize dair sağlam bir ahit ile Rabbimize bağlılığımızı artırma muhasebesine girmeliyiz.
Bu münasebetle tüm İslam âleminin Kadir gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, İslam âleminin esaretten kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum.”
 
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °