Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Eğitime Destek Platformu; Online Toplandı

Eğitime Destek Platformu; Online Toplandı

ISPARTA 16.05.2020 07:30:00 0
Eğitime Destek Platformu; 
Online
Toplandı
Eğitime Destek Platformu Türkiye Toplantısı Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak videokonferans sistemiyle gerçekleştirildi. Platform Başkanı Zeynel Önal Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Platformun Isparta Temsilcisi Salih Arslan da katıldı.
 
TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM
Dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren toplantı; Platformu Başkanı Zeynel nal Başkanlığında, İlim Yayma Cemiyeti Genel Kurul Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Kadem Yönetim Kurul Üyesi Sümeyye Bayraktar, Cumhur Başkanı Danışmanı İsrafil Kışla, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, İlim Yayma Genel Başkanı Yusuf Tülün, Tügva Genel Başkanı Enes Emiroğlu, İnsan Medeniyet Hareketi Mehmet Bulayır, Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Eski bakanımız Bülent Tüfekçi, Türgev Genel Başkanı Fatmanur Altun, Yozgat Eski Valisi Yusuf Odabaşı, Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Memur - Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İnsan Medeniyet Hareketi Kemal Özden, Ak Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Önder Genel Başkanımız Kamber Çal, Seta Genel Müdürü Abdulkadir Çay, Ensar Vakfı Genel müdürü Hüseyin Kader, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut Tan, Ensar Vakfı Genel müdür Yardımcısı Ali Karayılan, Bölge Koordinatörleri, İl Koordinatörlerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.
ARSLAN; “TÜM KESİMLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Söz konusu Eğitime Destek Platformu Türkiye Toplantısına Isparta’yı Temsilen katılan İl Temsilcisi Salih Arslan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Toplantıda ağırlıklı gündem İmam Hatip ortaokulu ve liselerinin kayıt sürecinde STK’ların, il milli eğitim müdürlüğü, okul müdürleriyle ve müftülüklerle- imamlarla işbirliği içerisinde etkin çalışma yürütmesi.
Bu çalışma sonucunda geçmiş yıllarda ki kayıtlardan daha fazla öğrenciyi imam hatiplerimizle buluşturmak ve kayıtlarını sağlamak.
İnşallah bizlerde ileriki günlerde tüm imam hatip müdürlerimizle, müftülük personeli imamlarımızla, STK temsilcilerimizle toplantılar yaparak yol haritası çıkartıp bu sene Koronavirüs sebebiyle ortaya çıkan yeni durumlara da uygun  okul tanıtım ve kayıt süreci faaliyetlerini  il milli eğitim müdür yardımcısı Ramazan BÜYÜKKÜRPCÜ ve İl milli eğitim şube müdürü Halil DOĞAN hocalarımızın koordinesin de  yapmayı planlıyoruz.
"DESTEĞİNİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK"
Hep birlikte birbirimize destek çıkarak inşallah hayırlı ve başarılı bir sonuç alırız. Bu süreçte  başta  Saygı Değer Milletvekillerimiz, Kıymetli Kurum İl Müdürlerimiz ve Kıymetli STK Başkanlarımızdan Isparta Merkez Ve Tüm İlçelerdeki İmam Hatip Ortaokul Ve Liselere Kayıt Sürecinde  Her Türlü Maddi Ve Manevi  Desteği Vereceğinizden Eminiz” dedi.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °