Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eğitime Destek Platformu’ndan; Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

Eğitime Destek Platformu’ndan; Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

ISPARTA 25.03.2021 08:43:00 0
Eğitime Destek Platformu’ndan; 
Isparta 
Memur – Sen’e 
Ziyaret
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil ve Yönetim Kurulu, Memur – Sen Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
 
DEMİRALAY; “EĞİTİME
VERDİĞİNİZ
KATKI YATSINAMAZ”
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan Heyet, dün Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’ı ziyaret etti. Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Arslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Demiralay, Eğitime Destek Platformunun eğitime verdiği katkıyı ve özellikle demokratik süreçlerdeki kararlı duruşunun önemine değinerek, eğitime sunulan katkının geleceğimiz olan çocuklarımız için büyük önem taşıdığını vurgulad. Başkan Demiralay, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
AKÇİL; “MEMUR – SEN ÜLKEMİZİN İHTİYACI OLAN SENDİKACILIK ANLAYIŞINI ORTAYA KOYUYOR”
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil de ziyarette yaptığı konuşmada, Memur – Sen’in Türkiye’nin demokratikleşmesi yolundaki önemli adımlarda desteği olduğunu belirtti. Akçil, Memur-Sen’in sendikacılığa yeni bir soluk getirdiğini ifade ederek Türkiye’nin ihtiyacı olan sendikacılık anlayışının Memur-Sen bünyesinde vücut bulduğunu söyledi.  
Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Akçil, kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Demiralay’a teşekkür ettiğini belirtti.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °