Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Eğitime Destek Platformu’ndan İl Genel Meclisi Başkanı; Serkan Keskin’e Ziyaret

Eğitime Destek Platformu’ndan İl Genel Meclisi Başkanı; Serkan Keskin’e Ziyaret

ISPARTA 28.03.2021 08:22:00 0
Eğitime Destek Platformu’ndan İl Genel Meclisi Başkanı; 
Serkan 
Keskin’e
Ziyaret
yönetim kurulu İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Yerel seçimlerin üzerinden tam iki yıl geçti. Zaman çabuk geçiyor. Sizler bizim gibi seçilmiş insanlarsınız. Ben her zaman söylüyorum il genel meclisi üyeleri yerel milletvekilleridir. Yani hepsi hem merkezi hem ilçeleri temsil ediyor. Dışarıdan bakıldığında algı şu; il genel meclisi sadece köylerle iş yapar gibi ama öyle değil. Siz şehrin her yerine hizmet götürüyorsunuz.
 
Sizlerin iyi niyetle ilimize ilçelerimize hizmet götürmeye köylere daha çok katkı vermeye çalıştığınızı görüyoruz. Özellikle eğitim konusunda önümüzdeki süreçte daha yoğun bir işbirliğimiz olacak inşallah. Bizler buna hazırız. İlimizin daha iyi konuma gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Ben Isparta’nın önünün açık olduğunu düşünüyorum.  
 
İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin de ziyarette yaptığı konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek; “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm meclis üyesi arkadaşlarım adına hoş geldiniz diyorum. Bizlerde 31 Mart yerel seçimleri ardından oluşan 34 meclis üyesi arkadaşımızla birlikte her ayın ilk haftasında düzenli olarak 5 gün toplantılarımızı yapıyoruz. Amacımız, Isparta halkına en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.  

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °