Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformu’ndan; Abdurrahman Akçil’e Teşekkür Plaketi

Eğitime Destek Platformu’ndan; Abdurrahman Akçil’e Teşekkür Plaketi

ISPARTA 9.02.2020 13:53:00 0
Eğitime Destek Platformu’ndan; 
Abdurrahman 
Akçil’e Teşekkür
Plaketi
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin yeni Temsilcisi Salih Arslan, görevi devraldığı ve 3 yıldır bu görevi sürdüren Abdurrahman Akçil’e teşekkür plaketi takdim etti.
 
AKÇİL, 3 YIL GÖREV YAPTI
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğini 2016 yılından bu yana yaklaşık üç yıldır yürütmekte olan Abdurrahman Akçil, görevinden ayrılmasının ardından bu görevi devralan ENSAR Vakfı İl Temsilcisi Salih Arslan geçtiğimiz gün yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında Akçil’in destek ve emeklerini unutmadı.
ARSLAN; “ABDURRAHMAN AKÇİL KARDEŞİMİZE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Geçtiğimiz gün Eğitime Destek Platformunun Ensar Vakfı’nın Damgacı Sokaktaki merkezinde yapılan toplantısına; İl Koordinatörü Salih Arslan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu’nu oluşturan kamu görevlileri ve STK Temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan İl Temsilcisi Salih Arslan; “Platformumuzun temsilciliğini 2016 yılında Abdurrahman Akçil kardeşimiz aldı. Bu süreçte platformumuzun ismi değişti. Abdurrahman kardeşimiz bu görevi yaklaşık 3 yıl boyunca başarıyla sürdürdü ve geçtiğimiz hafta da kendisi bu görevden ayrılmasının ardından bu görevi şahsıma tevdi edildi. Abdurrahman kardeşimize platformumuza bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve Allah kendisinden razı olsun diyoruz. Kendisi, yine platformumuzun bir üyesi olarak çalışmasını sürdürecek. Kendisiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °