Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformu’nda; Salih Arslan ile İlk Toplantı

Eğitime Destek Platformu’nda; Salih Arslan ile İlk Toplantı

ISPARTA 25.01.2020 15:23:00 0
Eğitime Destek Platformu’nda; 
Salih Arslan ile 
İlk Toplantı
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde yaşanan görev değişimi sonrasında, Temsilcilik görevini Abdurrahman Akçil’den alan Salih Arslan ilk toplantısını yaptı.
 
EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDA
GÖREV SALİH ARSLAN’IN
Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta 3 yıla yakındır il temsilcisi olarak bu görevi yürütmekte olan Abdurrahman Akçil, görevi bıraktığını açıklamış ve bu doğrultuda, İl Temsilciliği görevini ENSAR Vakfı İl Temsilcisi ve Eğitime Destek Platformu yönetim kurulu üyesi Salih Arslan`a devretmişti.
SALİH ARSLAN
İLE İLK TOPLANTI
Bu doğrultuda; Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği Yönetim Kurulu toplantısı, Çiçeği burnunda İl Koordinatörü Salih Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki gün saat 10.00’da Ensar Vakfı’nın Damgacı Sokaktaki merkezinde düzenlenen toplantıya; İl Koordinatörü Salih Arslan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu’nu oluşturan kamu görevlileri ve STK Temsilcileri katıldı.
ARSLAN; “AKÇİL KARDEŞİMİZ
BU GÖREVİ BAŞARIYLA YAPTI”
Platformun yeni İl Koordinatörü Salih Arslan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi, Eğitime Destek Platformu 2014 yılında sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri ile İmam – Hatip Okulları olarak kurulmuş ve platformumuzun ilk temsilcisi Kadir Dal olmuştu. Daha sonra bu görevi 2016 yılında Abdurrahman Akçil kardeşimiz aldı. Platformumuzun ismi ise geçtiğimiz yıl Ocak ayı sonunda değişerek ‘Eğitime Destek Platformu’ adını aldı ve halen bu isimde devam etmektedir. Akçil kardeşimiz kendisi bu görevi yaklaşık 3 yıl boyunca başarıyla sürdürdü ve geçtiğimiz hafta da kendisi bu görevden ayrılmasının ardından bu görevi şahsıma tevdi edildi. Abdurrahman kardeşimize platformumuza bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, yine platformumuzun bir üyesi olarak çalışmasını sürdürecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Allah’ın izniyle platformumuz sizlerin de desteği ile çalışmalarını artırarak devam edecektir.
“AMACIMIZ VE HEDEFİMİZ EĞİTİMDE YAŞANAN
SORUNLARIN GİDERİLMESİNE YARDIMCI OLMAKTIR”
Eğitime Destek Platformu Türkiye’nin her yerinde kurulan bir Sivil Toplum Kuruluşu’dur. Platformumuz, sayın Nurettin Nebati ve sayın Bilal Erdoğan’ın öncülüğünde, Sayın Zeynel Önal’ın Başkanlığında, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Önder, Türgev ve Türkiye Gençlik Vakfı ortak koordinasyonunda Türkiye’nin 81 vilayetinde kurulmuş olan bir platformdur. Platformumuzun ana amacı ve hedefi, eğitime destek vermek ve ilimizin eğitim konusundaki sorunlarının daha çabuk aşılması ve bürokrasinin azaltılması adına çalışmalar yapmaktır” dedi.
TOPLANTIDA İSTİŞARE YAPILDI
Toplantıda daha sonra, Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak gündemle ilgili görüş ve önerilerini Başkan Salih Arslan’a sundular. Toplantı, karşılıklı istişarelerle sona erdi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °