Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; Uzaktan Eğitim Sürecinde Ders Ve Ek Ders Görevleri Yapılmış Sayılmalıdır

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; Uzaktan Eğitim Sürecinde Ders Ve Ek Ders Görevleri Yapılmış Sayılmalıdır

ISPARTA 18.09.2020 07:27:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; 
Uzaktan Eğitim Sürecinde 
Ders Ve Ek Ders Görevleri 
Yapılmış Sayılmalıdır
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, yönetici ve öğretmenlerin üzerlerinde bulunan ders ve ek ders görevlerinin yapılmış sayılmasını ve buna ilişkin özlük haklarının ödenmesine dair düzenleme yapılması talebinde bulunduklarını açıkladı.
 
BAŞKAN HÜSEYİN
ARSLAN’DAN AÇIKLAMA
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitimin yani bir anlamda yeni eğitim – öğretim yılının başlaması öncesinde yönetici ve öğretmenlerin hakları konusunda önemli bir açıklamada bulundu.
ARSLAN; “TALEPTE BULUNDUK”
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Uzaktan eğitim sürecinde ders ve ek ders görevleri yapılmış sayılmalıdır. Yönetici ve öğretmenlerin üzerlerinde bulunan ders ve ek ders görevlerinin yapılmış sayılmasını ve buna ilişkin özlük haklarının ödenmesine dair düzenleme yapılmasını talep ettik” paylaşımında bulundu.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °