Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; Eğitim ve Spor ‘Seninle’ Daha Güzel

Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; Eğitim ve Spor ‘Seninle’ Daha Güzel

ISPARTA 24.09.2020 12:01:00 0
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; 
Eğitim ve 
Spor ‘Seninle’ 
Daha Güzel
Isparta 1 Nolu Eğitim Bir Sen – Isparta Şube Başkanı Hüseyin Arslan,  eğitime verdiği destek ve sağladığı katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
 
Isparta’ya kazandırılan 32 Milyon liralık spor tesisleri eğitim ve spora yapılan ciddi bir yatırım olduğunu ifade eden Isparta 1 Nolu Eğitim Bir Sen – Isparta Şube Başkanı Hüseyin Arslan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen göreve geldiği günden beri okullarımızın her türlü ihtiyacına imkanlar dahilinde cevap vermeye çalıştığını gözlemliyoruz. Özellikle son olarak SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI ve İSPARTA BELEDİYESİ Ortak projesi ile ilimizde kazandırılan 32 Milyon₺ ilk spor tesisleri eğitim ve spora yapılan ciddi bir yatırımdır.
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. İlkesiyle bu eğitim ve spora yapılan yatırımlar Ispartalı evlatlarımıza be gençlerimize daha sağlıklı yaşam sağlayacaktır. Bu yatırımlar evlatlarımızı Teknoloji bağımlılığı, Madde bağımlılığından inşaallah uzak tutacaktır. Bu yatırımda ciddi katkısı olan Devlet büyüklerimize ve özellikle Belediye Başkanı ve ekibine duyarlılıklarından ve samimiyetlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °