Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğirdir Yelken Takımı Bodrum Yolcusu…

Eğirdir Yelken Takımı Bodrum Yolcusu…

ISPARTA 13.09.2019 08:39:00 0
Eğirdir 
Yelken Takımı 
Bodrum 
Yolcusu…
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Federasyon Kupası Yelken Yarışlarına Eğirdir Belediyespor Yelken Takımından 8 optimistçi katılacak.
 
EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKEN
TAKIMI BODRUM – YALIKAVAK’A GİDİYOR…
Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard “TYF Federasyon Kupası Yelken Yarışları” 15-21 Eylül 2019 tarihleri arasında, Yalıkavak Yelken kulübü ev sahipliğinde Yalıkavak-Bodrum / Muğla’da yapılacak.
 
TYF Federasyon Kupası Yelken Yarışlarına Eğirdir Belediyespor Yelken Takımından 8 optimistçi katılacak.  Açık statüde yapılacak olan yarışmada Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard sınıfları için seçme kriterlerinden biri olacak. Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Isparta Yelken İl Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan şunları ifade etti; “TYF’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan optimist (Junior-Genior), Laser 4.7, Radial ve Standar” TYF Federasyon Kupası Yelken yarışyarı, 15-21 Eylül 2019 tarihleri arasında, Yalıkavak Yelken kulübü ev sahipliğinde Yalıkavak-Bodrum / Muğla’da yapılacaktır. Bu yarışlar Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard sınıfları için seçme kriterlerinden biridir.  Yarışlar açık statüde yapılmaktadır.
Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı bu yarışlara katılma hazırlıklarını uzun zamandır yapmaktadır. Yarışlara 8 optimist katılacaktır. Kafile başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan, Eğirdirspor Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev yapacaklardır.
Optimist Junior’da Mine Ertap, Afra Öztekin, Süreyya Oktar, Optimist Genior’da Aybars Kaya, Zeliha Nur Demirbaş, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan ve Yunus Emre Karagöz yarışlarda ilimiz adına yarışacaklardır.
Yelkencilerimiz beş gün sürecek yarışlarda tüm Türkiye’nin optimistcilerinin katılacağı yarışlarda mücadele ederek 12 yarışı bitireceklerine ve başarılı olmaya çalışacaklarına inanıyorum. Tüm yelkencilerimize başarılar diliyorum.
Kafile 15 Eylül 2019 Pazar günü saat 8.00’de Eğirdir Limanındaki Yelken Kulübünün önünden hareket edecek, yarışların bitimi ve ödül töreninin ardından 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Eğirdir’e hareket edilecektir” dedi.
Isparta Yelken İl Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan, yarışlara katılmalarından ötürü destek ve katkılarından Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e yelkenciler adına teşekkür etti.
Bütün yelkencilerimize başarılar diliyor, rüzgârlarının bol olmasını temenni ediyoruz.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °