Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Eğirdir Sarıidris Belediyesinde; Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Eğirdir Sarıidris Belediyesinde; Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

ISPARTA 21.06.2019 13:23:00 0
Eğirdir Sarıidris Belediyesinde; 
Sosyal Denge 
Sözleşmesi 
imzalandı
HABER: Yunus ÖZLER
Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem – Bir - Sen) Sarıidris Belediyesi ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.
 
Sözleşmenin Sarıidris Belediyesinde görev yapan sendika üyeleri için hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunan Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;”Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Sever, Memur-Sen İl Başkanı Erdal, Demiralay, Isparta İl Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz Ramazan Asan, Gürsoy Macit ile birlikte Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’yı Mayıs ayı içinde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretimiz meyvesini verdi” dedi.
SARIİDRİS BELEDİYESİ İLE SOSYAL
DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Sarıidris Kasabası Belediye Başkanlığı ile BEM-BİR-SEN arasında Sosyal
Denge Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Belediye Başkanı Ramazan Pala; Isparta Bem Bir – Sen İl Başkan Yardımcısı Ramazan Asan ve Sendika İş Yeri Temsilcisi Hüseyin Karaca ve Belediyede çalışan memurlar katıldı.
PALA; “KISITLI İMKANLARIMIZA
RAĞMEN ÖNEMLİ KATKI SUNDUK”
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Bu sözleşmenin tarafı olarak Belediyemizin mali gücünün elverdiği ölçüde memurlarımızın ekonomik durumunu iyileştirmek; geleceğe güvenle bakmasını temin etmektir. Bu sözleşme Ekonomik manada bir destek ve Çalışma hayatı bakımından daha fazla iş üretme ve işlerine daha iyi motive olmak anlamına gelmelidir. Belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen katkı sunduk. Kendilerine hayırlı olsun. Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını vermek insanca bir yaşam sağlamak devletimizin asli görevidir. Yasa ve mevzuatın bize verdiği yetkiye bağlı olarak sözleşmeyi imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.
ASAN; “BELEDİYE BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Asan da konuşmasında; “Isparta Bem Bir – Sen olarak Belediye Başkanımız sayın Ramazan Pala’ya Belediye Meclisi üyelerine teşekkür eder; Memur çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli olsun” dedi.



Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °