Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Eğirdir Belediyespor Antrenmanlara Başladı

Eğirdir Belediyespor Antrenmanlara Başladı

ISPARTA 18.09.2018 10:51:00 0
Eğirdir Belediyespor Antrenmanlara Başladı
2018-2019 Futbol sezonunda Isparta 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan Eğirdir Belediyespor futbol takımı dün itibari ile antrenmanlara başladı. Yerli ve Üniversiteli oyunculardan oluşturulan kadroya bu yıl Eğirdirspor alt yapısından 8 oyuncu takviyesi yapıldı.
 
Kulüp Başkanı Ethem Gürsel " Bu yıl 1. amatör liginde iyi takımlar var. Bizim hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk ama bunu para harcayarak değil, öz değerlerimiz olan Eğirdir'li gençlerden ve ilçemizde okuyan öğrencilerden bir kadro oluşturarak hedefimize ulaşmaya çalışacağız. Bugün itibari ile kardeş kulübümüz Eğirdirspor kulübü alt yapısından yetişen 8 genç oyuncuyu da kadromuza katarak futbola kazandırmaya devam ediyoruz. Ligde başarılı olsunlar yada olmasınlar bu ilçe de çok yetenekli çocuklar var. Sırf onlar futbol oynasın diye bir şeyler yapma düşüncesindeyiz. Bizden desteklerini esirgemeyen Eğirdir halkına, Eğirdirspor Kulübü Başkanımız Av. Halil İbrahim Uysal'a ve Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
 
Eğirdir İlçe stadında idmanlarını sürdüren Eğirdir Belediyespor futbol yakımı önümüzdeki günlerde kadrosuna 2 yada 3 futbolcu daha takviye ederek, lige hazırlanacak.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °