Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Eğirdir Belediye Başkanı Gök’ten; IGC’ye Ziyaret

Eğirdir Belediye Başkanı Gök’ten; IGC’ye Ziyaret

ISPARTA 10.04.2021 04:07:00 0
Eğirdir Belediye Başkanı Gök’ten; 
IGC’ye 
Ziyaret
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret eden Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, her zaman basının yanında olduklarının mesajını verdi.
 
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, önceki gün IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunurken görevinde başarılar diledi. Ziyarette Oluşum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Çevikbaş, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.
BASIN ZOR BİR GÖREV ÜSTLENİYOR…
Ziyarette konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu. Gök, Isparta Basınının çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek, “Gerçekten zor bir görev üstleniyorsunuz. Allah yardımcınız olsun” dedi.
ZİYARETİNİZ İÇİN
SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM…
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cemiyet yönetimi olarak öncelikli hedefimiz cemiyetimize bir mekan kazandırmaktır. Bu konuda Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’le görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda umutluyuz” dedi.
MAVİ GÖL OTELİNİN SATIŞINDAN
20 MİLYON LİRALIK GELİR BEKLİYORUZ….
Ziyarette Belediye çalışmalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, satışa çıkarılan Mavi Göl otelinin daha önce SDÜ’ye tahsisli olduğunu hatırlatarak, “Daha sonradan biz burayı ISUBÜ’ye devrettik. Ancak onlarda geçtiğimiz aylarda oteli bize iade ettiler. Daha sonra mülkiyeti Belediyemize ait olan 65 yataklı ve restaurantı bulunan otelimizi nasıl değerlendirebileceğimiz yönünde değerlendirmelerde bulunduk. Bu tür tesisi Belediye olarak işletmemizin uygun olmayacağına karar vererek satışına karar verdik ve 20 milyon 500 bin lira bedelle satışa çıkardık. Amacımız buranın ilçe turizmine hizmet etmeye devam etmesidir. İnşallah iyi bir işletmeci bu otelimizi satın alır ve işletmeye devam eder” dedi. Gök, otelin satışından elde edilecek gelirin ilçede yürütülecek diğer çalışmalar için kullanılacağını ve ilçede iki yılda 154 milyon liralık yatırım planladıklarını sözlerine ekledi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °