Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Genel Merkeze ziyaret

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden Genel Merkeze ziyaret

ISPARTA 16.10.2019 07:24:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden
Genel Merkeze ziyaret
Diyanet – Sen Isparta Şubesi, Sendikanın Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ve Genel Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret etti.
 
ISPARTA ŞUBE YÖNETİMİNDEN
GENEL MERKEZİMİZE ZİYARET
Diyanet – Sen Şube Yönetimi Ankara’ya çıkarma yaptı. Yönetim, önceki gün Ankara’ya giderek Diyanet – Sen Genel Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarete; Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AKÇİL; “ÜYELERİMİZİN SORUNLARININ
ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Genel Merkezde ilk olarak Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar’ı makamında ziyaret eden Isparta Şube yönetimi görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Şube Başkanı Osman Akçil; “Diyanet – Sen gibi büyük bir ailenin ferdi olmaktan onur duyuyoruz. Kazanımlar noktasında üyeleri için dertlenen bir bakış açısına sahip olan Genel Merkeze teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi, her tarafımızın düşmanlarla çevrili olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Dünya gündeminin derinleştirilmek istendiği, manevi kimlik bunalımlarının oluşturulmak istendiği bu günlerde, ayrıştırmadan bir ve bütün olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizler Isparta Şubesi olarak yeni bir yönetim anlayışı ile görevimizi sürdürüyoruz. Dolayısıyla Isparta’da din görevlilerimizin bütün sorunlarını çözmek adına taşın altına elimizi değil, bedenimizi koyduk.
“ISPARTA’DA YETKİLİ SENDİKAYIZ”
Şehrimizde, bütün olumsuzluklara rağmen kendi meslek grubunda etkili ve yetkili tek sendika biz yani Diyanet – Sen’dir. Bunu ortaya koyduğumuz en fazla üye sayısıyla da deklare ettik. Bizler insanların hayallerini, düşlerini, haklarını pazarlayan her türlü düşüncenin karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
“TEK BİR DERDİMİZ VAR,
O DA ÜYELERİMİZE HİZMET ETMEKTİR”
Diyanet – Sen’in kazanımları noktasında da konuşan Şube Başkanı Akçil; “Yetkiyi aldığımız yıldan bu güne, sadece ve sadece üyelerimizin çıkarları noktasında mücadele verdik. Teşkilat yasasını çıkaran yetkili sendikanın küçük işlerle, ben zihniyetiyle vaktini harcayacağını kimse düşünmesin. Bizim tek bir derdimiz var, üyelerimizin hakları, menfaatleri. Din görevlisi olarak sendikacılıktan önce, sendikadan önce her şeye, her konuya yaklaşırken düsturumuz Din görevlisi kimliğimizin unutulmaması, peygamber varisi bir meslek icra ettiğimizin akıllardan çıkarılmamasıdır” dedi.
BAYRAKTUTAR; “SENDİKAMIZ 100
BİNLERE DOĞRU İLERLİYOR”
Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, sendikasının Isparta Şubesinin kendisine yaptığı bu ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Bizler ve sizler bütünün birer parçaları olarak görev yapan, bu kutlu davanın bütün hadimlerine selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Diyanet – Sen birlerle başladığı bu yolculukta 100 Binlere merdiven dayamış durumda. Bu onuru, bu mutluluğu bize yaşatan Temsilciliklerimize, Şubelerimize İş yeri temsilcilerimize ve kendilerini Diyanet – Sen’li hisseden herkese borçluyuz.
“ALLAH ORDUMUZU, YURDUMZU
DÜŞMANLARDAN KORUSUN”
Tabiki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kazanımlarımız devam edecektir. Biraz önce sayın Osman Başkanımızın da bahsettiği gibi ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Gerek ülkemiz gerek ülke dışında barışı sağlamak adına hükümetimiz önemli adımlar atıyor. Bunun en son örneği geçtiğimiz gün Suriye’nin doğusunda başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’dır. Halen sürmekte olan bu harekatta Mehmetçiklerimize kolaylıklar diliyorum. Allah ordumuzu, yurdumuzu düşmanlardan korusun” dedi.
GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI DA
ZİYARET ETTİLER
Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Diyanet – Sen Genel Başkan Yardımcılarını da makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °