Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden; Başkan Başdeğirmen’e Teşekkür

Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden; Başkan Başdeğirmen’e Teşekkür

ISPARTA 21.03.2021 12:05:00 0
Diyanet – Sen Isparta Şubesi’nden; 
Başkan 
Başdeğirmen’e 
Teşekkür
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, Ramazan Ayı öncesinde Belediye tarafından Camilere yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.  
 
AKÇİL; “CAMİLERİMİZE
GÜZEL HİZMETLER VERİYORSUNUZ”
 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinden buyana gerek camilerin gerekse Kur’an Kursları başta olmak üzere Isparta’ya yapmış olduğu hizmetlere teşekkür eden Diyanet-Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, merkezi camilerin güzel bir hale geldiğini söyledi.
“CAMİLERİMİZ RAMAZAN AYI
ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR”
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şube Başkanı Akçil konuşmasında; “Pandemi sürecinde camilerimiz dezenfekte edildi, temizlikleri periyodik olarak yapıldı. 3 camimizin tuvaletlerinin yenilenmesi başlı başına takdire şayan bir hizmet oldu. Camilerin duvarlarının kalkması da ayrı bir görüntü arz etti.
Şimdi ise, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Mübarek Ramazan Ayı öncesinde camilerimiz yeniden elden geçirilerek dezenfekte edilmeye, temizlikleri tekrar yapılmaya başlandı. Bu konudaki duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °