Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DETAY ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; SANTEK Fuarı Açıldı

DETAY ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; SANTEK Fuarı Açıldı

ISPARTA 19.05.2022 07:19:00 0
DETAY ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen; 
SANTEK 
Fuarı
Açıldı
HABER: Yunus ÖZLER 
Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 25’incisi dün görkemli bir törenle açıldı. Gökkubbe Fuar Merkezi’ndeki söz konusu fuar 22 Mayıs akşamına kadar açık kalacak.

 
YAPI DEKORASYON VE
MOBİLYA FUARI 25.KEZ AÇILDI
24 Yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 25’incisi bu defa Detay Fuarcılık ve Asko Fuarcılık işbirliği ile dün saat 14.00’te kapılarını açtı.  Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
YILDIRIM, KOSGEB’İN
TEŞVİKLERİNİ ANLATTI
Sunuculuğunu Onur Çarkçı’nın yaptığı açılış töreninde ilk olarak kürsüye KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım geldi. Yıldırım konuşmasında, KOSGEB’in sanayi ve ticaret kesimine sunduğu teşvik ve imkanları anlattı.
TUTAR; “FUARLAR TANITIM İÇİN
ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSURDUR”
Daha sonra kürsüye gelen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar geldi. Başkan Tutar da konuşmasında, 25 yıldır başarıyla gerçekleştiren Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’yı ve bu yıl ortaklaşa gerçekleştirdikleri Onur Çarkçı’yı kutladı ve teşekkür etti. Başkan Tutar, fuarların bir şehrin ve ürünlerin tanıtımında son derece önemli bir faktör olduğunu vurguladı.
BÜYÜKÇULCU; “HAYIRLI OLSUN”
Törende son konuşmayı ise Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu yaptı. Büyükçulcu da konuşmasında, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yoğun programı nedeniyle törene katılamadığını ancak, selamlarını ilettiğini belirterek; “Fuarımızın Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

SIRÇA VE ÇARKÇI
BİLGİLENDİRME YAPTI
Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’nun konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra katılımcılar fuarı gezerek, stantlardan bilgiler aldılar. Bu arada fuarı düzenleyen DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı fuar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

FUAR PAZAR GÜNÜNE
KADAR AÇIK
SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Gökkubbe Fuar Merkezinde 22 Mayıs Pazar akşamına kadar gezilebilecek. Fuarın ziyaret saati ise 10.00 – 22.00 arasında.
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °