Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Dersini Seç Hakkını Kullan!

Dersini Seç Hakkını Kullan!

ISPARTA 5.01.2021 11:55:00 0
Dersini Seç
Hakkını Kullan!
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Ortaokul ve Liselerde din, ahlak ve değerler alanı seçmeli dersleri seçme sürecinin başladığını belirterek; “Bu konuda son başvuru tarihi 22 Ocak 2021’dir” dedi.

AKÇİL; “HAYDİ ÇOCUKLAR
DERSİNİZİ SEÇİN”
Tüm öğrencileri ‘Kur'an-ı Kerim’, ‘Peygamberimizin Hayatı’ ve ‘Temel Dini Bilgiler’ konularındaki seçmeli dersleri seçmeye davet eden Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Milli Eğitim Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün yapılan duyuruda Ortaokul ve Liselerde din, ahlak ve değerler alanı seçmeli dersleri seçim sürecinin 4 Ocak Pazartesi günü yani dün itibariyle başladığı açıklandı.
“SON TARİH 22 OCAK 2021”
Bu doğrultuda, Ortaokul ve Liselerde okuyan öğrencilerimiz ‘Kur'an-ı Kerim’, ‘Peygamberimizin Hayatı’ ve ‘Temel Dini Bilgiler’ konularının seçmeli dersler alanına giren dersleri seçme hakkına sahiptirler. Bu seçme sürecindeki başvuru süresi ise 22 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecektir. Tüm öğrencilerimizin bilgisine sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: kullan seçhakkını dersini
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °