Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Dereceler 26’yı gösterecek Isparta’ya Pastırma Sıcakları Geliyor!

Dereceler 26’yı gösterecek Isparta’ya Pastırma Sıcakları Geliyor!

ISPARTA 22.10.2020 07:25:00 0
Dereceler 26’yı gösterecek 
Isparta’ya 
Pastırma 
Sıcakları 
Geliyor!
Geçtiğimiz dört günü sürekli sağanak yağış şeklinde geçiren ve hava sıcaklıklarının 4 – 5 derece düştüğü Isparta’da, bugünden itibaren sıcaklıklar tekrar yükselişe geçiyor. Gelecek haftanın ortalarına kadar sürecek güneşli havalarda sıcaklıklar da 25 derecelere kadar yükselecek.
 
Geçtiğimiz hafta sonunu ve Çarşambaya kadar olan hafta içini yağmurlu ve serin geçiren Ispartalılar, bugünden itibaren güne güneşli başlarken sonbahar mevsimin ortasında pastırma yazının tadını çıkaracak.
GÜNEŞLE BİRLİKTE
SICAKLIKLAR DA ARTACAK
Bugün güne gündüz 21, gece 9 derece sıcaklıkla uyanan Ispartalılar, yarın gündüz 23, gece 9 derece sıcaklıkla karşılaşacak. Bu durum sıcaklıklar yükselerek önümüzdeki Çarşamba günü gündüz 26 gece 12 dereceye kadar yükselecek.
GÜNEŞLİ HAVANIN
TADINI ÇIKARIYORLAR
Yaklaşık bir hafta sürecek olan sıcak havalar çerçevesinde Isparta’da vatandaşlar Ekim sıcaklarını fırsat bilerek kendilerini sokağa, caddeye atıyor. Covid-19 virüsüne karşı maskelerini takarak gerekli tedbirlerini alan Ispartalılar havanın sıcaklığından yararlanarak yağmurlu geçen günlerin ardından güneşin tadını çıkarmaya başladılar. Çalışmayan anneler çocuklarını bebek arabalarına bindirerek, gençlerde arkadaşları ile birlikte kendilerini çıktıkları şehrin park ve bahçelerine taşıdılar.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °