Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Defterdar Osman Kocaş’tan; Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

Defterdar Osman Kocaş’tan; Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

ISPARTA 1.08.2022 18:58:00 0
Defterdar Osman Kocaş’tan; 
Isparta 
Memur – Sen’e 
Ziyaret
Defterdar Osman Koçaş ve Defterdarlık Birim Müdürleri, Memur – Sen Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
 
DEFTERDAR KOÇAŞ’TAN
İADE – İ ZİYARET
Geçtiğimiz ay Isparta’ya atanarak görevine başlayan ve Isparta’daki ilk günlerinde kendisini ziyaret eden Memur – Sen İl Temsilciliği yönetimine iade – i ziyarette bulunan Defterdar Osman Koçaş sendika yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.
KOÇAŞ; “HEPİMİZİN AMACI
ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK”
Ziyarette bir konuşma yapan Defterdar Osman Koçaş, konuşmasında, tüm kurumlar, kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri olarak herkesin amacının Türkiye Cumhuriyetine ve onun vatandaşlarına hizmet olduğunu belirterek; “Göreve geldiğimde şahsıma yaptığınız hayırlı uğurlu olsun ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
DEMİRALAY; “ISPARTA’YA ÇOK KATKI
SAĞLAYACAĞINIZDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR”
Defterdar Koçaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur – Sen il Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay da konuşmasında; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden  dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız. Sizlerin Ispata’da yapacağınız görev süresince şehrimize önemli katkılar sunacağınızdan şüphemiz yoktur” dedi.
Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Defterdar Osman Koçaş, kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Demiralay’a teşekkür ettiğini belirtti.


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °