Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt; Başkanımız bir Dediğimizi iki Etmiyor

Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt; Başkanımız bir Dediğimizi iki Etmiyor

ISPARTA 10.09.2020 14:40:00 0
Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt; 
Başkanımız bir 
Dediğimizi iki 
Etmiyor
Isparta Belediyesi şehrin her bir noktasında altyapıdan, asfalta çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Davraz Mahallesinde 8’i ham yol olmak üzere toplam 16 sokak ve caddede asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Şehir Hastanesi karşısı, Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi civarında yer alan 8 ham sokakta asfalt çalışmaları yapıldı.
 
Bunun yanında Davraz’ın güney bölümü olarak bilinen köy garajı altı ve bölgesinde de çalışmalar yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak mahallenin sosyal tesisler bölgesinde yer alan caddede de asfalt çalışmaları yaptı. Deforme olmuş asfaltlar tek tek freze ile kaldırılırken, yerine yeni asfalt dökülüyor.
 
Çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, şahsı ve mahalle sakinleri adına yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Sayın Belediye Başkanımızla yaptığımız toplantılarda, bireysel olarak görüşmelerimizde mahallemizin taleplerini dile getiriyoruz.
 
Başkanımız da çözüme kavuşturmak için anında elinden gelen çabayı gösteriyor. Biz muhtarlara çok değer veriyor. Başkanımıza asfaltlarımızın yenilenmesi gerektiğini ilettik, 16 sokağımızda asfalt çalışmalarımız başladı. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim bir dediğimizi iki etmediği için seviniyoruz, saygı duyuyoruz, sağ olsun, var olsun” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °