Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Dalında Isparta’nın en yetkili sendikası: 118 çalışandan 106’sı bu Sendikaya üye

Dalında Isparta’nın en yetkili sendikası: 118 çalışandan 106’sı bu Sendikaya üye

ISPARTA 9.07.2019 17:44:00 0
Dalında Isparta’nın en yetkili sendikası: 
118 çalışandan 
106’sı bu 
Sendikaya üye
Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Çot, kültür – sanat hizmet kolunda Isparta’nın en yetkili sendikası olduklarını belirterek; “ilimizde bu dalda çalışan toplam 118 kişinin 106’sı sendikamıza üyedir” dedi.
 
ÇOT; “ISPARTA’DA 10 YILDIR
YETKİLİ SENDİKA BİZİZ”
Kısa adı Kültür Memur – Sen olan Kültür, Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikasında yetki sevinci yaşanıyor. Bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ve geçmiş yıllarda da yetkili sendika kendilerinin olduğunu ve bunu geliştirerek yollarına devam ettiklerini ifade eden Kültür Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Çot, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz aylarda yapılan yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında, yapılan mutabakatta, Isparta Kültür Memur - Sen Şubesi olarak, Isparta Merkez ve tüm İlçelerde yetkiyi alarak kamu çalışanlarımızı temsil etmenin ve yetkimizi perçinleyerek yenilemenin haklı gururunu yaşıyoruz.
“ISPARTA’DAKİ TOPLAM KÜLTÜR
ÇALIŞANLARININ % 85’İ BİZE ÜYE”
Kültür – Sen Isparta şubesi olarak; ilimizde toplam 118 kültür çalışanımız bulunmaktadır. Bunların 106’sı bize üyedir. Dolayısıyla 106 üyemizin ve ilimizdeki kültür ve sanat çalışanlarımızın sorumluluğunu üstlenmiş bulunuyoruz. Üye sayımızın ilimizdeki toplam kültür – sanat çalışanı sayısına oranı ise % 85 olarak gerçekleşmiştir. Mutabakat sonuçlarına baktığımızda Kültür Memur - Sen’in dışındaki tüm kültür - sanat sendikaların üye sayısının toplamı Kültür Memur - Sen’in üye sayısının yarısına bile tekabül etmediğini görmekteyiz. Samimiyetle, cesaretle, kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelenin, akıttığımız terin, gösterdiğimiz çabanın karşılığını almış; mazlumdan, mağdurdan, milli iradeden ve medeniyet değerlerinden yana duruşuyla kültür – sanat çalışanlarının teveccühünü kazanmış sendikamız, kültür ve sanat çalışanları için emin adımlarla yoluna devam etmektedir” dedi
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kültür – Sanat hizmet kolu çalışanlarımızda ülkenin demokratik teneffüs ortamına katkıda bulunan, ihanet girişimlerinde daima millet eksenli duruş ortaya koyan, sorunların çözümüne paydaş olma gayreti güden, ilkeli, ahlaki ve tutarlı faaliyetleri ile göz dolduran sendikamızı 2009 yılından bu yana yetkili kılmıştır. Ve bu yetkinin güçlenerek devamı bizim sorumluluğumuzun artmasını da beraberinde getirmiştir. Ben bu vesile bu kutlu mücadelede; yetkinin destanının yazılmasında gece gündüz demeden çalışan, emek veren, zamanının önemli bir kısmını sendikal mücadelemize hasreden; yönetim kurulumuza, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, iş yeri temsilcilerimize, kadın kollarımıza ve tüm değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °