Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Alçakların Peşini Bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Alçakların Peşini Bırakmayacağız

ISPARTA 2.07.2020 03:28:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 
Bu Alçakların 
Peşini 
Bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na videokonferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan, "Yıl sonuna ulaştığımızda kayıp olarak görülen 2020'yi herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız." dedi.
 
AB'nin seyahat kısıtlaması kararıyla ilgili "Avrupa başta olmak üzere kimi ülkelerin Türkiye'ye yönelik izlediği kısıtlama politikaları siyasidir." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik sosyal medyadaki ahlaksız paylaşımlarla ilgili olarak ise sert konuştu: "Üzerinde konuşmak bile insanın kalbini acıtıyor. Bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde her birinden işledikleri suçun hesabını elbette soracağız. Yalanın iftiranın kişilik haklarına saldırının alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır."
 
Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen 138. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda katılımcılara hitap etti. Dün AK Parti Genel Merkezindekilerle bir arada olmak istediğini belirten Erdoğan, "Fakat toplantının hemen ardından Astana Süreci ile ilgili olarak Rusya-İran-Türkiye üçlüsü olarak bir araya geliyoruz. Astana Süreci'ni devam ettirecek bu görüşmemizi de aynı şekilde, özellikle İdlib'de, Suriye'de ve bölgedeki gelişmeleri etraflıca ele alacağımız bir görüşmeyi bugün yapacağız. Üçlü lider olarak bu toplantıyı yapmak durumundayız." diye konuştu.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °