Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çiftçilerin Selçuk’a güveni tam/İşte yeni yönetim

Çiftçilerin Selçuk’a güveni tam

ISPARTA 2.02.2019 06:11:00 0
Çiftçilerin Selçuk’a güveni tam/İşte yeni yönetim
Isparta Ziraat Odası’nın olağan genel kurul toplantısı dün gerçekleştirilirken, seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Mustahattin Can Selçuk güven tazeledi. Isparta’da her davete katılan ve ziyaretlerde aktif olan Selçuk’un kongresine siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarından kongreye çok fazla katılım olmaması dikkat çekti.
 
 
Isparta Ziraat Odası’nın olağan genel kurul toplantısı dün Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Murat Dolunay, Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, başkanlığına Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Her davete katılan ve ziyaretlerde aktif olan Selçuk’un kongresine siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarından çok fazla katılım olmaması dikkat çekti. Bu durum ‘vefasızlık’ olarak yorumlandı.
Kongrede ilk olarak divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığına Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir seçildi. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konuşma yaptı.
İYİ İLİŞKİLER KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
4 yıldır görevde olduğunu ifade eden Selçuk, “Muhakkak eksikliklerimiz vardır, insanoğluyuz. İnşallah tekrar seçiliriz. Yeni dönemde Ankara’da bakanlık, genel merkez boyutunda, ilimizde valilik, tarım müdürlüğü, muhtarlarımız ve çiftçilerle iyi ilişkiler kurmaya çalıştık. Kurmaya da devam edeceğiz. Bu heves bende olduğu ve bu kalp attığı sürece ilişkilerim devam edecek. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Konuşmanın ardından mevcut yönetim oylanarak ibra edildi. Daha sonra seçime geçildi. Seçime tek liste ile giren Mustahattin Can Selçuk, ikinci dönem için çiftçilerden yetkiyi aldı.
ZİRAAT ODASI YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Mustahattin Can Selçuk(Başkan), Ali Kocabıyık, Kamil Bayram, Mehmet Deveci, Veli Çelikkaya, Mehmet Korkut, Cengiz Arlı.
ZİRAAT ODASI MECLİSİ ŞÖYLE OLUŞTU
Mustahattin Can Selçuk, Ali Kocabıyık, Kamil Bayram, Mehmet Deveci, Veli Çelikkaya, Mehmet Korkut, Cengiz Arlı, Tolga Zeybek, Mustafa Yılmaz, Mehmet Cengiz, Yaşar Ali Tokmak, Yaşar Coşkun, Ali Taş, Süleyman Erdem, Mevlüt Erdoğan, Mehmet Güneyli, Levent Gönül, Mustafa Aydoğmuş, Mustafa Köse, Ali İhsan Dede, Hüseyin Atatorun.
 

Anahtar Kelimeler: g?veni selçuka çiftçilerin
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °