Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Isparta İl Örgütü Sürekli Sahada; Halk Pazarı’nı Ziyaret Ettiler

CHP Isparta İl Örgütü Sürekli Sahada; Halk Pazarı’nı Ziyaret Ettiler

ISPARTA 13.01.2021 08:27:00 0
CHP Isparta İl Örgütü Sürekli Sahada; 
Halk Pazarı’nı
Ziyaret Ettiler
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı, Koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı bir çerçevede yürüttüğü siyasi faaliyetlerinde tempo arttırdı. İl Başkanı Yalım Halıcı başkanlığındaki il ve merkez ilçe yöneticileri dün Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşın derdini dinledi.
 
CHP Isparta İl Örgütü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta işyerlerini ziyaret edip esnaflarla görüşen CHP’li yöneticiler dün de Pirimehmet Mahallesinde kurulan ve Isparta’nın en büyük pazarlarından olan Salı Pazarını ziyaret ettiler.
ESNAF ZİYARETLERİ
DEVAM EDECEK
CHP il ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Salı Pazarı saha çalışmasında esnaf ve vatandaşın dile getirdiği sorunlara yönelik CHP’nin çözüm önerilerini paylaştı. Söz konusu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde Çarşamba ve Cuma Halk Pazarlarıyla devam edeceği belirtildi.

HALICI; “CHP’NİN HAKLILIĞINI ANLATMAK İÇİN MAHALLE MAHALLE, CADDE CADDE, SOKAK SOKAK, KAPI KAPI GEZECEĞİZ”
Saha çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, vatandaşla buluşmak, vatandaşın derdini dinleyip çözüm önerilerini anlatmak için seçim dönemlerini beklemediklerini ve  beklemeyeceklerini söyledi.
“PARAMIZ PUL OLDU”
Dünyada ekonomiyi 19 yıldır yönetip, 13 yıl geriye götüren, buhrana sokan, sonra da çıkıp “başarılı” olduğunu iddia edebilen tek hükümetin Türkiye’de olduğunu belirten Halıcı, bu buhran ortamından çıkabilmek için ülkede ve ekonomide yitirilen güveni yeniden sağlamak gerektiğini, bunun için de; yeni kadrolara, yeni kurumlara ve yeni kurallara ihtiyaç olduğunu vurgulayarak; “Yalanı doğruymuş gibi anlatarak, dini ve milli hassasiyetleri kaşıyarak, tarihten husumet çıkararak, toplumları kutuplaştırarak, bölerek, insanları birbirine düşman ederek oy devşirmeye ve iktidarı elinde tutmaya çalışan bu siyasetin, milletin derdine derman olmadığını artık vatandaşımız biliyor. 2013’ten bu yana, ekonomiyi borçla şişiren model artık çalışmıyor. Paramız pul oldu.

“EKONOMİNİN YÜKÜ HER ZAMAN
VATANDAŞIN SIRTINA YÜKLENİYOR”
İnsanlarımız hızla işsizleşiyor, yoksullaşıyor. Sadece dolarla bütçeden garanti ödeme alan müteahhitlerin yüzü gülüyor, vatandaşa ise sabretmek ve askıda ekmek düşüyor. Devlet krizi ve ekonomik bunalımın yanı sıra, Koronavirüs
salgını da milletimizin yaşadığı buhranı derinleştirdi. Vatandaşlarımıza ve işletmelerimizin çalışma saatlerine yasaklar yeniden geldi. Devlet kararıyla kapatılan bu işletmelerin ciro kayıplarının nasıl telafi edileceğine dair tel bir açıklama yok. Yük yine esnafın sırtında kalıyor. Seçimlerden önce “Verin bu kardeşinize yetkiyi, enflasyonla, şununla, bununla nasıl uğraşılır görün” diyenler iki yılda vatandaşın cebini boşaltılar, yandaşların cebini doldurdular.  
“ISPARTA HALKININ REFAHI İÇİN ONLARIN HAKLARINI SAVUNMAYA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İçinde bulunduğumuz buhrandan çıkabilmek için ülkede ve ekonomide yitirilen güveni yeniden sağlamak gerekiyor. Bunun için de; yeni kadrolara, yeni kurumlara ve yeni kurallara ihtiyaç var. Bunu vatandaşımıza anlatmak için tüm parti yöneticilerimizle sahadayız. Vatandaşımızın sıkıntısına ortak olmak, tek adam devletinin vatandaşımıza çıkardığı faturayı anlatmak için mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi herkes için var. Bugün nerede bir sorun varsa Cumhuriyet Halk Partililer orada. Çalışmak için bugün burada yani Salı Pazarında yaptığımız gibi seçim dönemlerini beklemiyoruz, beklemeyeceğiz. Hem ülkemiz, hem Isparta refaha, huzura, barışa kavuşana kadar durmayacak, mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °