Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Gidişat Gerçekten Vahim!

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; Gidişat Gerçekten Vahim!

ISPARTA 16.11.2020 14:44:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Gidişat 
Gerçekten 
Vahim!
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, hem Isparta’ da hem de Türkiye’ de Covid – 19 vakalarının hızla arttığını belirterek; “Her gün yükseliş gösteren rakamlarla salgının gidişatının ne kadar vahim hale geldiğini görüyoruz” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Covid – 19 pandemisi konusunda iktidarın etkin tedbirler alması ve bir şeyler yapması gerektiğini vurguladı.
BAŞKAN HALICI; “GİDİŞAT
GERÇEKTEN VAHİM! DURUMDA”
‘Vakalar hızla artıyor. Peki biz ne yapıyoruz?’ sorusunu soran Başkan Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Covid-19 vakalarındaki hızlı artış hem Isparta’ da hem de Türkiye’ de devam ediyor. Bugün açıklanan rakamlarla salgının gidişatının ne kadar vahim hale geldiğini görüyoruz.
“BİR AN ÖNCE ETKİLİ
ÖNLEMLER ALINMALIDIR”
Yeni vakaların, ağır hasta sayısının ve can kaybının zirve yaptığı ortada.
Peki biz ne yapıyoruz?  Kovid-19 teşhisi konulan vakalarla temaslı semptom göstermeyen kişilere test yapmaktan vazgeçiyoruz. Sağlık Bakanı `maske yakın zamanda hayatımızdan çıkacak’ diye açıklama yaparak pembe tablolar çiziyor.
Sağlık çalışanları yükleri her geçen gün artmasına rağmen yalnız bırakılıyorlar” dedi.
“VATANDAŞLAR
HASTANELERDE
YER BULAMIYOR”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Hastanelerde yer bulamayan vatandaşların sayısının her geçen gün arttığını ve bu konuda önlemlerin acilen sıkılaştırılmasının şart olduğunu sözlerine elledi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °