Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan Sert Dereboğazı Tepkisi; Bize ne Bilecik Rampalarından!

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan Sert Dereboğazı Tepkisi; Bize ne Bilecik Rampalarından!

ISPARTA 18.05.2022 07:09:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan Sert Dereboğazı Tepkisi; 
Bize ne 
Bilecik 
Rampalarından!
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta – Antalya Dereboğazı Yolunun bir türlü tamamlanmamasına sert tepki göstererek; “AKP’nin İl Başkanı televizyona çıkıp bize Bilecik rampalarından bahsediyor. Bize ne oradan, biz bu memlekette yaşıyoruz. İşte geldiniz, işte gidiyorsunuz ama Dereboğazı yolunu 20 yıldır bitirmeyi beceremediniz” dedi.
 
1976 yılında açılan Isparta – Antalya Dereboğazı Yolu, aradan geçen 46 yıldır bir türlü tam olarak açılamadı. Isparta’nın yıllara sirayet eden bir hayali olan Dereboğazı yolu konusunda, son 20 yıldır iktidarda bulunan AKP iktidarı döneminde tamamlanamamasına CHP Isparta İl Örgütünden sert tepki geldi.
HALICI; “GELDİNİZ GİDİYORSUNUZ
AMA HALEN DAHA BU YOLU BİTİREMEDİNİZ”
Dün saat 10.30’da CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve beraberindeki partililerle Kazak-1 Tüneline giderek basın açıklaması yaptılar. Tünel önünde bir açıklama yapan İl Başkanı Halıcı; “Bu yolda her yıl onlarca ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları oluyor. Yazıktır, günahtır. AKP iktidarı 20 yıldır bu memleketi yönetiyor ama 20 yılda bir şu yolu duble yol haline getiremedi. Isparta’nın Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan her seferinde bu yolu bitireceklerini belirterek adeta Isparta halkıyla dalga geçiyorlar.
“BU YOLU BİTİRMEK CHP
İKTİDARINA NASİP OLACAK”
AKP’nin İl Başkanı televizyona çıkıp bize Türkiye genelindeki duble yollardan bahsediyor. Bilecik rampalarından bahsediyor. Bize ne kardeşim Bilecik rampalarından. Biz bu memlekette yaşıyoruz. Sen Isparta’ya gel Isparta’ya. Sen Isparta’dan hangi yolu bitirdiniz onu anlat. Dereboğıza yolunu mu? Tabiki hayır. Isparta – Burdur Dostluk yolunu mu? Tabiki hayır. Isparta – Konya yolunu mu? Tabiki hayır. Anlaşıldı, siz bu yolu da bitiremeyeceksiniz. Bu anlaşıldı. Zira, işte geldiniz işte gidiyorsunuz Bu yolu bitirmek bize yani CHP iktidarına nasip olacak. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °