Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan; Kılıçdaroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan; Kılıçdaroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 28.07.2020 14:03:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’dan; 
Kılıçdaroğlu’na
Hayırlı Olsun 
Ziyareti
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 37. Kurultayda bir kez daha Genel Başkanlık Görevine seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.  
 
BAŞKAN HALICI’DAN
KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET
Partisinin hafta sonu gerçekleştirilen 37. Kurultayına katılmak üzere Ankara’ya giden CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, kurultay sonrası Isparta’ya dönmeden önce CHP Genel Başkanlığına bir kez daha seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
“KENDİSİ 1319 DELEGEDEN
1251’İNİN OYUNU ALDI”
Ziyaretle ilgili olarak Medya32’ye özel açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; “Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta sonu 37. Kurultayımızı son derece siyasi olgunluk içinde yaptık ve tamamladık. Kurultayımızda, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, oy kullanan 1319 delegenin 1251’inin oyunu alarak tekrar Genel Başkan olarak seçildi.
“GENEL BAŞKANIMIZA HAYIRLI
OLSUN DİLEKLERİMİ SUNDUM”
Ben de, Kurultay’a katılarak hem oyumu kullandım hem Kurultay’da Başkanlık Divanında görev yaptım. Kurultay sonrası Isparta’ya dönmeden önce Genel Başkanlık görevine yeniden seçilen sayın Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendisine şahsım ve Isparta İl Örgütü adına hayırlı olsun dileklerimi sundum ve kısa da olsa ziyarette kurultayımızı değerlendirdik. Sayın Genel Başkanımızın ziyarette şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve samimiyete Isparta İl Örgütü olarak teşekkür ederiz” dedi./ YUNUS ÖZLER 
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °