Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; Yetkililerden Açıklama Bekliyoruz

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; Yetkililerden Açıklama Bekliyoruz

ISPARTA 2.04.2020 11:10:00 0
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Yetkililerden
Açıklama 
Bekliyoruz
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta’daki vaka sayısının açıklanması üzerine sayının yüksek olmasından dolayı halkın endişeye kapıldığını belirterek; “Yetkililerimiz Isparta’daki durumu açıklayarak halkımızı rahatlatmalıdır” dedi.
 
Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu salgının hakkından gelineceğine inandıklarını ifade eden CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; ““Bu akşam Sağlık Bakanının yaptığı açıklamaya göre İlimizde 268 korona virüs pozitif tespit edilen vatandaşımız var. Yine elde ettiğimiz bilgilere göre bu vakaların 245 i Umreden dönen ve şehir dışından getirilerek öğrenci yurtlarına yerleştirilen vatandaşlarımızdan oluşuyor.
 
Bir yandan konunun ne kadar ciddi olduğunu bilelim ama diğer yandan da panik yapmamaya özen gösterelim. Başta Isparta Valimiz olmak üzere yetkili kişilerden konuyu aydınlatmalarını ve kamuoyunu rahatlatmalarını bekliyoruz.
 Topluma #evdekal derken, yine ekonomik olarak hükümetin gerekli tedbirleri ivedilikle açıklayarak vatandaşlarımızı #evdetutmasını bekliyoruz.
Bu salgını hep beraber yeneceğiz, milletimizin yanındayız” dedi.
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °