Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: Partimize Yeni bir Vizyon Kazandıracağız

CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: Partimize Yeni bir Vizyon Kazandıracağız

ISPARTA 6.12.2019 09:37:00 0
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: 
Partimize 
Yeni bir 
Vizyon 
Kazandıracağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına adaylığı açıklayan Yalım Halıcı, tüm insanları kucaklayarak yola çıktıklarını belirterek; “Biz göreve gelirsek partimizi bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gece – gündüz çalışacağız” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 8 Ekim’de başlayan kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Partide mahalle, köy ve kasaba delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından şimdi sıra ilçe kongrelerine geldi.
İL KONGRESİ ŞUBAT’TA
Partide İl Başkanlığının kongresinin ise Şubat sonu Mart ayının ilk haftasında yapılması planlanıyor. Partide İl Başkanlığı için şuanda 4 ismin adı geçiyor.
HALICI’DAN MEDYA32’YE
‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı, Medya32’yi ziyaret etti. Bugün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette Halıcı, Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’e Medya32 İnternet Haber Sitesinin yeni sahibi olması hasabiyle hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak başarılarını sunan Halıcı, projelerini anlattı.
HALICI; “YILLARDA
PARTİME HİZMET VERDİM”
CHP’de İl Başkanlığına adaylığı koyan ve yıllardır partinin çeşitli kademelerinde görev alarak partiye hizmet vermiş olan Yalım Halıcı, iddialı geliyor. Partide İl Başkanlığına seçilmesi halinde partiyi daha yukarılara taşıyacağına inancının tam olduğunu ve partiye yeni bir vizyon kazandıracaklarını ifade eden Halıcı; “ Bilindiği gibi, partimizde kongre süreci başladı ve ben ekibimle birlikte il başkanlığına aday olduğumu açıkladım. Ben, yıllarca bu partinin içinde olan ve bizzat çeşitli kademelerinde görev yapan bir kişiyim. Kısacası ben dışardan partiye monte edilmiş bir kişi değil, bilakis yıllardır partisine hizmet etmiş, partinin içinden bir kişiyim. Bunu partililerimiz yani CHP’liler çok iyi bilir.
“BEN DEĞİL, BİZ DÜSTURUYLA
HAREKET EDECEĞİZ”
Partimizin il kongresinde partililerimizin teveccühleriyle seçilir ve göreve gelirsem ekibimle birlikte partimiz için çok güzel projelerimiz var. Onları bir bir hayata geçireceğim. Öncelikle ‘ben’ değil, ‘biz’ olacağız. Çünkü, göreve gelirsek ben il başkanı olarak bir şey ifade etmem, yönetimimle birlikte ve tüm patimizle birlikte hareket edeceğiz. ‘Birlikten güç doğar’ sözünün bilincindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
“SÜREKLİ HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ”
Diğer bir konu da partimizi makamdan yönetmeyeceğiz. Her zaman halkımızın içinde olacağız. STK ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yapacağız. Halkımızın derdini dinleyeceğiz. Onların sorunlarını alarak çözüm önerileri üreteceğiz. Kısacası halkın içinde bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Kişilerin inançlarıyla, giyim – kuşamlarıyla asla işimiz olmaz. Herkes istediği gibi giyinmekte ve düşünmekte hürdür. Biz kişilerin insanlığı ile ilgileneceğiz.
“BİZİM ÇİZGİMİZ
ATATÜRK VE CUMHURİYET”
CHP olarak benim ve ekibimin iki ana çizgisi vardır. Bunların birincisi Mustafa Kemal Atatürk, ikincisi ise Cumhuriyettir. Çünkü, biz bugün bu ülkede bu kadar iyi ve hür bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu Ulu Önder Atatürk Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun kurduğu Türkiye Cumhuriyetine borçluyuz. Bunu asla unutmadık ve unutmayacağız. Çizgimiz de sonsuza dek bu şekilde olacaktır” dedi.
“PARTİLİLERİMİZE
İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı, partinin Şubat sonu Mart ayı başında yapılacak olan il kongresinde kendisi ve yönetiminin göreve seçilmesi konusunda partililere güveninin tam olduğunu belirterek, partililerden görev beklediğini ve onların teveccühlerine inandığını sözlerine ekledi.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °