Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: Kapımız Herkese Açık Olacak

CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: Kapımız Herkese Açık Olacak

ISPARTA 12.01.2020 07:12:00 0
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı iddialı geliyor: 
Kapımız 
Herkese 
Açık
Olacak
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı, göreve seçilmesi halinde partideki birlik ve beraberliği sağlayacağını belirterek; “Partimizde bende görev almak istiyorum diyen herkese kapımız açık olacak” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Adayı Yalım Halıcı, geçtiğimiz gün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda gerek partisi gerekse hedef ve projeleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
HALICI; “ATATÜRK’TEN BİZE KALAN DEĞERLERİ SONSUZA
DEK SAVUNDUK VE SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
CHP İl Başkan Adayı Yalım Halıcı, Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş’ın hazırlayıp sunduğu programdaki açıklamalarında amaç ve hedefinin Isparta’da Cumhuriyet Halk Partisinde alışmışın dışında tamamen değişik bir yönetim anlayışı getirmek olduğunu söyledi. İl merkezinden ilçelere kadar parti içindeki bağlılığı, birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ifade eden Başkan Adayı Halıcı programda yaptığı konuşmasında; “Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin en eski partisidir ve Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Bu bizim için sonsuza dek sürecek bir değer olacaktır. Bu değerleri sonuna kadar savunduk ve savunmaya devam edeceğiz.
“PARTİMİZDE GÖREV ALMAK İSTEYEN
HERKESE KAPIMIZ AÇIK”
Parti olarak topluma inmemiz lazım. Biz, halkla iç içe olacağız. Kendimizi kabullendireceğiz. Benim, bu noktada farklı proje ve çalışmalarım var. Öncelikle şunu söyleyeyim ki, partide kimseyi dışlamayacağım. İl Başkanı olarak seçilmem halinde benim yönetimimde partide görev almak isteyen herkese kapım açık olacak.
“LÜTFÜ ÇAKMAKÇI HOCAMIZ
PARTİMİZ İÇİN BİR DEĞERDİR”
Bakın bizim geçen yerel seçimlerde bir adayımız vardı. SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı. Lütfü hocamız bizim için, partimiz için büyük bir değerdir. Kendisiyle partimizin çalışmaları konusunda sürekli istişare edeceğim. Onun engin fikir ve projelerinden yararlanacağım.
“İLK HEDEFİMİZ MİLLETVEKİLİ VE
BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI KAZANMAK”
Partimizde kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlayacağım. Bu merkezden ilçelere kadar hepsini kapsayacak. Parti içi bağımızı kuvvetlendireceğiz. Göreve geldikten ve bu dediklerimizi sağladıktan sonra ilk hedefimiz Isparta’mızda partimizden Milletvekili çıkarmak, Merkez dahil tüm ilçelerimizin yarısını kazanmak olacaktır” dedi.


 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °