Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; Isparta’da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; Isparta’da

ISPARTA 24.06.2022 15:16:00 0
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; 
Isparta’da
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, Bakanlığı tarafından Isparta’da yapılan yatırımları yerinde incelemek üzere bugün şehre geldi. Bakan Kurum’un Isparta programı şu saatlerde Isparta Meydan AVM’de gerçekleştirilen toplu açılış programı ile sürüyor.
 
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, Isparta’daki Bakanlığı tarafından yapılan yatırımları yerinde incelemek üzere Isparta’ya geldi.
KEÇİBORLU TOKİ
KONUTLARINI YERİNDE GÖRDÜ
Bugün saat 11.00’de Süleyman Demirel Havalimanı'nda Vali Aydın Baruş, Ak Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, Siyasiler ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Kurum, buradan ilk olarak Keçiborlu TOKİ alanına giderek orada incelemelerde bulundu.
ÇÜNÜR TOKİ ALANINDA İNCELEME YAPTI
Daha sonra Isparta Merkeze gelen ve Çünür Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ 1002 konut projesini yerinde inceleyen Bakan Kurum, öğleden sonra ise sırasıyla Valiliği ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
YOĞUN YAĞMUR NEDENİYLE
PROGRAMIN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ
Bakan Kurum’un Isparta Tren Gar’ı alanında yapımı süren Millet Bahçesinde yapacağı program ise yoğun yağmur nedeniyle Isparta Meydan AVM’ye alındı. Söz konusu program şuanda devam ediyor.
Bakan Kurum, daha sonra Belediye'yi ziyaret edecek ve ardından Isparta’dan ayrılacak.
 


Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °