Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çevre illerin ekmek kapısı oldu

Çevre illerin ekmek kapısı oldu

ISPARTA 15.02.2019 07:04:00 0
Çevre illerin ekmek kapısı oldu
S.S Gümüşgün ve Çevresi Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, son dönemde yaptığı anlaşmalar ile bölgemizin nakliye sektöründe lokomotifi oldu. Başkan Ramazan Ulupur, ‘’İş yoğunluğumuz bir hayli artmış durumda. Genelde kış aylarında kooperatifimizde sakinlik olurdu. Ancak bu kış araçlarımızın hemen hemen hepsi çalışıyor. Hatta çevre illerdeki kamyoncu arkadaşlarımıza bile iş yönlendiriyoruz’’ dedi.
 
Dünya devi firmalar ile yaptığı anlaşmalar ile Türkiye ve Isparta’da adını sıkça duymaya başladığımız S.S Gümüşgün ve Çevresi Kamyoncular, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sektöründe çığır açmaya devam ediyor. Merkezi Süleyman Demirel OSB karşısında kurulu bulunan kooperatif bugün birçok kimsenin ekmek kapısı olmuş durumda. Sadece Isparta’da değil, Antalya, Afyon, Burdur ve Denizli gibi illere de fayda sağlayan kooperatif her geçen gün kendini daha da büyütüyor.
İLKLERE DEVAM EDECEĞİZ
Kooperatif Başkanı Ramazan Ulupur, iş çevrelerinin artık daha da büyüdüğünü kooperatifin kabına sığmadığını dile getirdi. Bugün nakliye sektöründe Isparta’da lokomotif olduklarının altını çizen Ulupur, ‘’Merkezimiz Isparta. Bu ilde faaliyet gösteriyoruz. Ancak yeri geliyor iş yoğunluğundan çevre illerdeki arkadaşlarımıza, kooperatiflere iş yönlendirmeye başladık. Gün geçtikçe büyüyoruz. Büyüdükçe memleketimize, Isparta’ya faydamız oluyor. Kış sezonu olmasına rağmen işlerimiz aynı yoğunlukla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle Isparta2nın adını yeniden tüm Türkiye’ye duyurmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler: oldu kapısı ekmek illerin çevre
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °