Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çetin’den Isparta Ticaret Borsası’na ziyaret

Çetin’den Isparta Ticaret Borsası’na ziyaret

ISPARTA 25.07.2019 17:50:00 0
Çetin’den Isparta Ticaret Borsası’na ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Başkanı Davut Çetin ile TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar’ı ziyaret ederek, üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar ve talepleri hakkında fikir alış verişinde bulundurlar.
 
Misafirlerini kapıda karşılayan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan, ziyaretten dolayı Sayın Çetin ve Tufan’a teşekkür etti.
Ziyarette Borsamız faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkanımız Ahmet Adar, yeni satış salonumuzun faaliyete geçmesi için TOBB’dan destek istedi.
Başkanımız sözlerine şu şekilde devam etti:” Borsamız 01.01.2019 tarihi itibariyle kafeler caddesinde bulunan hizmet binasından buraya geçmiş bulunmaktadır. Buradaki Satış Salonumuzun tüm alt yapı çalışmalarını tamamladık. Faaliyete geçmesi için sadece bilgisayar donanımı ve programlama sistemine ihtiyacımız var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından hazırlanacak olan program ile satış seanslarını başlatacağız. ” dedi.
Isparta ili ekonomisin gelişimi ve yaşanan sıkıntılar hakkında da fikir alış verişinde bulunan başkanımız Adar, nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Çetin ve Tufan’a tekrardan teşekkürlerini iletti.
Misafirperverliğinden dolayı Başkanımız ve ekibine teşekkür eden Sayın Çetin, satış salonumuzun hizmete geçmesi için gerekli desteği sağlayacağını söyledi.
Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °