Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çalıştay’a Isparta’dan sadece o başkan katıldı: Bu çalıştaylar Her üç ayda Bir yapılmalı

Çalıştay’a Isparta’dan sadece o başkan katıldı: Bu çalıştaylar Her üç ayda Bir yapılmalı

ISPARTA 30.07.2019 13:51:00 0
Çalıştay’a Isparta’dan sadece o başkan katıldı: 
Bu çalıştaylar 
Her üç ayda 
Bir yapılmalı
 
HABER: Yunus ÖZLER
CHP’nin Afyon’da düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Isparta’da sadece Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen katıldı. Çalıştay’ın son derece verimli geçtiğini vurgulayan Başkan Kesmen; “Bu çalıştaylar her üç ayda bir yapılmalıdır” dedi.
 
ÇALIŞTAY’DA ISPARTA’YI
OSMAN KESMEN TEMSİL ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25 - 27 Temmuz tarihleri arasında komşu ilimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’ gerçekleştirdi. Çalıştay’a Isparta’da bir belediye kazanan CHP’nin Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen katılarak Isparta’yı temsil etti. 11' Büyükşehir, 10'u da il olmak üzere 252 belediye başkanının katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi çalıştayında vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmenin yolları ele alındı.
KESMEN; “ÇALIŞTAY
SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, belediye başkanlarına hitaben konuşma yaptığı çalıştayda ayrıca ortak akıl toplantıları gerçekleştirildi. Söz konusu çalıştayda Isparta’yı temsil eden Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, çalıştay hakkında yaptığı değerlendirmede; “Genel Başkanımızın başkanlığından önemli ve son derece faydalı bir çalıştay gerçekleştirdik. Bütün belediye başkanı arkadaşlarımızla şehirlerimize ve halkımıza nasıl en iyi hizmet sunabileceğimizin değerlendirmesini yaptık. Çok faydalı ve verimli oldu.
“GENEL BAŞKANIMIZ ÖNEMLİ
KONULARDA UYARILARDA BULUNDU”
Belediye Başkanlığı seçiminden sonra partimizin genel merkezi yerel yönetimler arasında bir koordinasyon sağlamak için yapılan bu çalıştayda birinci gün kayıt ve dinlenme, ikinci gün çalıştay olarak planlandı. Bu toplantı iç bünyemizde yapılan bir toplantıydı. İlk gün ifade ettiğim üzere örgüt üyelerimizden yaklaşık 250 kişi de hazır bulundu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir açılış konuşması oldu. Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu, Belediyeler arasındaki koordinasyonun sağlanması, sağlıklı bir yapının oluşması Belediyelerimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapıldığını bizzat toplantıda kendisinin gördüğünü söyledi. Ayrıca, sayın Genel Başkanımızın söylediği yedi temel istek tüm belediye başkanları için olduğu gibi benim için de yerine getirilecek bir emir niteliğindedir ve yapılacaktır.
“ÇALIŞTAY’DA SÖZ ALARAK
BİR KONUŞMA YAPTIM”
Bana göre, bu çalıştay son iki yılda yapılmış en iyi çalıştay ve eğitim programı oldu. Isparta’da CHP’li belediye olarak tek Gönen olduğu için Gönen Belediye Başkanı olarak çalıştaya sadece ben katıldım ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettim. Çalıştay’da Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmanın ardından tüm belediye başkanlarımıza söz verdi. 25 dolayında Belediye Başkanı söz alarak konuşma yaptı. Söz alan ve konuşan belediye başkanlarından birisi de bendim.
“BU ÇALIŞTAYLAR HER
ÜÇ AYDA BİR YAPILMALI”
Konuşmamda, Belediye Başkanı olarak yaptığım çalışmalar hakkında çalıştaya katılan değerli yönetici ve başkanlarımızı bilgilendirdim. Çalıştay son derece verimli oldu. Bu tür çalıştayların her üç ayda bir yapılmasının son derece yararlı olacağını düşünüyorum.
“MARTIN SONU BAHAR
DİYORDUK ÖYLE DE OLDU”
Sonuçta güzel bir çalıştay oldu. Bunun partimize, ülkemize ve Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyor, çok iyi sonuçlar getireceğini düşünüyorum. Mart’ın sonu bahar diyorduk. Öyle de oldu./ Yunus ÖZLER

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °