Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Burası Isparta Atatürk Stadyumu; Saat: 19.19

Burası Isparta Atatürk Stadyumu; Saat: 19.19

ISPARTA 20.05.2020 21:48:00 0
Burası Isparta Atatürk Stadyumu; 
Saat: 
19.19
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dün Isparta Atatürk Stadyumu bayraklarla ve Atatürk posterleriyle donatılara saat 19.19’da ses sistemi vasıtasıyla İstiklal Marşı söylendi.
 
STADYUMDA BAYRAM COŞKUSU!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101’inci yıl dönümü kutlamaları, pandemi nedeniyle bu yıl kısmen kutlandı. Bu doğrultuda, dün yapılan kutlamalarda çelenk sunma töreni gerçekleştirilirken, Kortej yürüyüşü ise iptal edildi. Akşam da Atatürk Stadyumunda saat 19.19’da özel program icra edildi. Dün saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenin ardından akşam da Atatürk Stadyumunda dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterlerinin asıldığı Atatürk Stadyumunda İstiklal Marşı söylendi.
GEVREK; “19 MAYIS DEMEK
ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ DEMEKTİR”
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek burada yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ın tarihte önemli bir yer tuttuğunu belirterek; “19 Mayıs denince bizim aklımıza özgürlük mücadelemiz geliyor, özgürlüğe olan aşkımız geliyor ve yine bu özgürlük mücadelesinde milletimizin vermiş olduğu büyük fedakarlık, büyük bir gayret aklımıza geliyor. Dinimizin kutsalları arasında saydığımız, başvuru kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi'ni de biz bu arada kutlamış ve yaşamış oluyoruz. Bu iki güzelliğin de kadrini bilip, kadrinden istifade etmek için güzel faaliyetlerimiz var” dedi.
VATANDAŞLAR BALKONLARINDAN
İSTİKLAL MARŞINI SÖYLEDİ
Öte yandan şehir genelinde vatandaşlar, evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı'nı okuyarak coşkuya ortak oldu.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °