Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Burak Derneği’nde; Yeni Mekan Heyecanı

Burak Derneği’nde; Yeni Mekan Heyecanı

ISPARTA 16.06.2021 15:43:00 0
Burak Derneği’nde;  
Yeni Mekan 
Heyecanı
Burak Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Çil, bir yıldır hizmet verdikleri ancak, Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir türlü resmi açılışını yapamadıkları şubede Cuma günü yapacakları açılış töreni ile eski Hastane Caddesi Akoluk Cami karşısındaki yerlerinde hizmete devam edeceklerini bildirdi.
 
Kısa adı BURAK olan; Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği Isparta Şubesi açılışa hazırlanıyor.
ÇİL; “YENİ YERİMİZDE
DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİZ”
Cuma günü saat 15.30’da gerçekleştirecekleri açılış törenine tüm Isparta halkının davetli olduğunu ifade eden Burak Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Çil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Burak Derneği olarak bizim kırmızı çizgimiz Kudüs’tür. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Fiziki olarak bir mekan eksiğimiz vardı. Gelecekte yapacağımız projelerimizin önünü açmış olacağız. Bizim yeni yerimizdeki öncelikli hedefimiz hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde yapabilmektir.
“AÇILIŞIMIZ CUMA GÜNÜ SAAT 15.30’DA”
Bu doğrultuda; 18 Haziran Cuma günü saat 15.30’da Allah’ın izniyle yeni şube merkezimizin açılışını yapacağız. Hızırbey Mahallesi 1528 Sokak No.12 diğer bir deyişle eski Devlet Hastanesi Akoluk Cami karşısındaki Şubemizin yeni yerinin açılışına tüm Isparta halkımızı davet ediyorum” dedi. 


 

Anahtar Kelimeler: mekanheyecanı derneğindeyeni burak
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °