Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bugüne kadar 1506 kişi halk gününe katıldı

Bugüne kadar 1506 kişi halk gününe katıldı

ISPARTA 4.10.2017 11:52:00 0
Bugüne kadar 1506 kişi halk gününe katıldı
Vali Şehmus Günaydın tarafından yaklaşık bir yıldır gerçekleştirilen Halk Günü buluşması gerçekleştirildi. Her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilen Halk Günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
 
HER ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10:00’DA           
16 Kasım 2016’da başlayan Halk Günü buluşmaları aralıksız olarak devam ediyor ve her hafta Çarşamba günleri saat 10:00’da başlıyor. Buluşmalarda vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm bulabilmek için İş-Kur, İl Milli Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri de hazır bulunuyor.
 
1506 KİŞİ KATILDI                                                                                                
Halk Günlerinde vatandaşların değişik konulardaki arzularını, taleplerini ve dileklerini dinlediklerini aktaran Vali Günaydın, özellikle yoğun şekilde talep gelen kurumların yetkililerinin de toplantılarda hazır bulunduğunu söyleyerek bugüne kadar 1506 kişinin Halk Gününe katıldığını kaydetti.
 
Vali Günaydın “ Bu önemli bir rakam vatandaşlarımızı birebir dinlemek, dertlerini bizlerle paylaşmaları çok önemli. Dinlediğimiz konuların birçoğunu çözüyoruz. Tabi her sorunu çözmemiz mümkün değil ama en azından çözülmeyen sorunun sebebini de aktararak vatandaşımızı kafasında soru işaretlerini gideriyoruz.
 
KURUMLARA TALİMAT                                                
Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum: Çarşamba günleri saat 10:00’da Halk Günleri yapıyoruz. Halk Günlerine gelerek birebir bizlere dertlerinizi anlatabilirsiniz. Ancak vatandaşlarımızın beklemeye tahammüllü olmadığı sorunları olabilir, tüm kamu kurumlarımızın müdürleri bu sorunların çözümüyle ilgilenecek. Vatandaşlarımız acil konularda kurumlarımıza ulaştığı zaman “yarın gel” demek yok. Daire müdürlerimizden birebir vatandaşlarımızla ilgilenmesini istiyorum. Çünkü vatandaşımız derdini en yetkili kişiye anlatmadığında kendini rahat hissetmiyor. Hep ifade ettiğim gibi bizim bu koltuklarda oturma sebebimiz vatandaşımıza hizmet etmektir. Bu bakımdan vatandaşımızın haklı talepleri vakit kaybetmeden yerine getirilecektir.” dedi.
 
VATANDAŞLAR OLDUKÇA MEMNUN
Halk Günü görüşmesinden çıkan vatandaşlar ise uygulamanın çok memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını aktardılar. Halk Gününe gelen bazı vatandaşlar ise daha önce ilettikleri sorunların çözülmesinden dolayı teşekkür etmeye geldiklerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °