Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bugün; Yağmur, Rüzgar, Fırtına…. Isparta’ya KAR Geliyor!

Bugün; Yağmur, Rüzgar, Fırtına…. Isparta’ya KAR Geliyor!

ISPARTA 27.01.2021 07:37:00 0
Bugün; Yağmur, Rüzgar, Fırtına….
Isparta’ya 
KAR 
Geliyor!
Isparta’da iki gündür devam eden yağmur, rüzgar ve fırtınanın ardından Meteoroloji bir uyarı daha yaparak yarın kar yağacağını bildirdi.
 
Yaşanan kış mevsimiyle birlikte hava sıcaklıkları düşüşe geçti. Meteoroloji Türkiye’nin hemen hemen tamamında olduğu gibi Isparta’da da önce yağmur uyarısı ardından kar ve hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine birçok tahmin yaptı.
ISPARTA İÇİN KAR GELİYOR UYARISI…
Isparta’nın da bağlı bulunduğu Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, 27 Ocak Perşembe günü yani yarın yüksek yerlerde yoğun olmak üzere Isparta’da kar yağışın görüleceğini bildirdi. Bu doğrultuda; Perşembe gününün ilk saatlerinden itibaren Akdeniz’in batı kıyılarını etkisi altına alacak yağışlar Isparta ve çevresini içine alan yüksek kesimlerde Toros Dağları’nın zirvelerinde kara dönüşecek. Isparta şehir merkezine kadar geleceği tahmin edilen kar yağışının Çarşamba günü gece saatlerinde Isparta genelinde görülmesi bekleniyor.
PERŞEMBE KAR,
CUMA GÜNÜ GÜNEŞ
Öte yandan, yine Meteorolojinin açıkladığı hava tahminine göre, Isparta’da yarın kar yağışı beklenirken, bir gün sonrasında yani Cuma günü ise parçalı bulutlu bir gün, ardından Cumartesi günü yine kar yağışı tahmin ediliyor. Isparta’da kar yağışına paralel olarak hava sıcaklıklarında da 3 ila 6 derece arasında bir düşüş bekleniyor.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °