Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bu yıl Yaz Kur’an Kursları; Uzaktan Eğitimle Yapılacak

Bu yıl Yaz Kur’an Kursları; Uzaktan Eğitimle Yapılacak

ISPARTA 27.06.2020 14:17:00 0
Bu yıl Yaz Kur’an Kursları; 
Uzaktan 
Eğitimle 
Yapılacak
Korona virüsü salgını nedeniyle Yaz Kur’an Kursları bu yıl uzaktan eğitim ile düzenlenecek. Kurslara öğrenciler internet üzerinden başvuracak. 29 Haziran’da başlayacak eğitimler Diyanet TV ve sosyal medya üzerinden 6 hafta boyunca sürecek. Öğrenciler, internet üzerinden başvurunun ardından kendilerine en yakın il ve ilçe müftülüğünden Yaz Kur’an Kursu ders kitaplarını temin edebilecek.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, “Korona virüsü salgını nedeniyle bu yıl kurslarımız uzaktan eğitimle düzenlenecek. Yaz Kur’an Kursu eğitim programları Diyanet TV ekranlarında 29 Haziran 2020 tarihinde başlayacak ve 6 hafta boyunca devam edecek.
 
Öğrenci kayıt ve takip işlemleri 22 Haziran 2020 tarihinden itibaren Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfası üzerinden yapılacak. Kayıt yaptıran öğrencilere en yakın müftülüğü başvurmaları halinde yaz Kur’an Kursu kitapları ve Diyanet Çocuk dergisi ücretsiz olarak verilecektir.
 
Bu kitaplar online ortamda da bulunabilecektir. Bunlarla ilgili hazırlıklarımızı yaptık. Öğrencilerimizin kayıtlar başladığında bu kurslara başvurmalarını bekliyoruz” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °