Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bu topraklar için mücadeleden vazgeçecek bir millet değiliz

Bu topraklar için mücadeleden vazgeçecek bir millet değiliz

ISPARTA 16.02.2018 07:09:00 0
Bu topraklar için mücadeleden vazgeçecek bir millet değiliz
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, bu topraklar için mücadeleden asla vazgeçecek bir millet olmadığımızı belirterek, “Şunu herkesin bilmesi gerekir ki; ihtiyaç olursa anında bu ülke ve bu vatan için elimize silahı da alır, cepheye gideriz. Bu kararlılık ve inancımız millet olarak mevcuttur” dedi.
 
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesini ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Zabun’a teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez, “Afrin’de büyük bir mücadele veriyoruz. Temennimiz kayıp vermeden bu süreci atlatmak. Bugüne kadar kaybımız oldu, vatanımızın ve milletimizin bekası için tabi ki kayıplarımız olacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.
İDEALLERİMİZ VE MİLLET OLARAK HEDEFLERİMİZ VAR
Bugünlerde ülke olarak sıcak bir mücadele süreci yaşadığımızı kaydeden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, şunları söyledi: “Ama bu topraklar üzerinde ilk kez verdiğimiz bir mücadele değil. Asırlardır bu devam eden bir iş. Bu topraklarda yaşamanın maalesef bir bedeli oluyor. Bu bedeli de milletçe, tarihimizin derinliklerinden bugüne kadar seve seve ödeyerek geldik. Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın mutlaka her birisinin geçmişinde veya bugününde gazisi, şehidi vardır. Milyonlarca şehit ve gazi verdik. Hepsini belki isim olarak hatırlamasak bile mücadele süreçleri olarak bu milletin hafızalarına kazınmıştır. Bu topraklar için asla mücadeleden vazgeçecek bir millet değiliz. Bizim ideallerimiz ve millet olarak hedeflerimiz var. Hep doğrunun ve hakkın hakimiyeti yer yüzünde zulmün önüne geçmek, mazlumun yanında olmak adına tüm dünyada sulhun ve barışın tesis edilmesi adına bu mücadeleyi yüzyıllardır verdik ve vermeye devam ediyoruz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki bu süreç bundan sonra da değişik şekillerde devam edecek. Bu mücadeleyi verirken en ufak tereddüdümüz yoktur.
YER YÜZÜNDE BÖYLE BİR MİLLET DAHA DA YOKTUR
Sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi yer yüzünde böyle bir millet daha da yoktur. Bu ülkesini savunmak, bu mücadeleyi, hakkı, hukuku, adaleti savunmak için topyekun şehadete yürüyebilecek bir millet daha yoktur. Tüm vatandaşlarımız bu bilinç ve bu inançla yetişmektedir. Böylesine önemli günlerde özellikle geçmiş dönemlerde hem evladını şehit vermiş hem de bu mücadeleyi yürütürken gazilik unvanı almış çok değerli siz arkadaşlarımızı ziyaret etmek istedik. Sizlerin hakkı asla ödenemez. Bugün bu işin adı Afrin. Ama bu mücadele Afrin’e sıkışacak bir mücadele değil. Her yerde bu mücadeleyi çok yönlü olarak yürütüyoruz. Ekonomik olarak yürütüyoruz, cephede ve cephe gerisinde yürütüyoruz. Hamdolsun hiç kimsenin kuşkusu olmasın bu ülke bu cesaret, bu inançla, bu kararlıkla, bu bilinçle hareket ettiği müddetçe hiçbir güç bu ülkenin karşısında duramayacaktır. Büyük ideallere sahip olmak böyle bir iş. Bedeli oluyor ama milletçe seve seve bu bedelleri ödemeye razıyız.
İHTİYAÇ OLURSA CEPHEYE DE GİDERİZ
Ülkemizin güçlenmesi adına hepimiz farklı mecralarda mücadele ediyoruz. Şunu herkesin bilmesi gerekir ki; ihtiyaç olursa anında bu ülke ve bu vatan için elimize silahı da alır, cepheye gideriz. Bu kararlılık ve inancımız millet olarak mevcuttur. Damarlarımızdaki kanda bu mevcuttur. Ruhumuzun ve kalbimizin derinliklerine kadar işlemiş bir inançtır bu.
BU ÜLKE TÜM SALDIRILARI BERTARAF EDEBİLECEK İNANÇ VE KARARLIKTADIR
Dualarımız, kalbimiz ve aklımız Mehmetçiğimizle birlikte. Bu ülke tüm saldırıları bertaraf edebilecek inanç ve kararlıktadır. Bize düşen şey birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz aynı noktaya kilitlenmektir. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz’da ihanet çetesi, FETÖ terör örgütünün sahipleriyle birlikte bu ülkede yapmaya çalıştıkları karşısında bu millet nasıl topyekun direnişini ortaya koyduysa her ortamda direnişinizi sürdürecektir.”
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun daha sonra Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.
 
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °