Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bu Sergide El Emeği Göz Nuru Var

Bu Sergide El Emeği Göz Nuru Var

ISPARTA 24.05.2022 16:04:00 0
Bu Sergide 
El Emeği Göz 
Nuru Var
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Halk Eğitim Merkezi tarafından Sav Kasabasında açılan Biçki – Dikiş – Nakış ve İğne Oyası Sergisi yapılan törenle açıldı.
 
Isparta Merkeze bağlı Sav Kasabasında bulunan Sosyal Tesislerin Salonunda düzenlenen sergi ile ilgili olarak düzenlenen açılış törenine; Milli Eğitim Şube Müdürü, Isparta Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem ve tüm Müdür Yardımcıları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
HEM’İN SAV KASABASI
SERGİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Serginin açılış kurdelası Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem ve Isparta Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya tarafından kesildi. Açılışın ardından kursiyerler tarafından el emeği, göz nuru ile dikilen, örülen eserler davetlilerce ziyaret edildi. Sergi üç gün açık kalacak ve yani 26 Mayıs Perşembe günü sona erecek.
EL EMEĞİ GÖZ NURU
ESERLER SERGİLENİYOR
Açılış töreninde konuşan Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sav Kasabası Kurs Öğreticisi Dilek Özkan, Kursa 13 bayan kursiyerin katıldığını ifade ederek konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Merkezimiz bünyesinde Sav Kasabamızda geçtiğimiz yıl Eylül ayında açtığımız kursumuz bir ay sonra erecektir.
SERGİMİZİ HALKIMIZIN
BEĞENİSİNE SUNDUK”
Kursumuz süresince eğitim gören kursiyerlerimizin hazırladığı el emeği göz nuru eserleri bugün itibariyle açtığımız bu sergiyle halkımızın beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Ben, Halk Eğitim Merkezimizin yöneticilerine ve kursiyerlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.
MÜDÜR KARADEM’DEN TEŞEKKÜR
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem de sergideki eserleri inceledi. Daha sonra tüm kursiyer ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
ISPARTA HEM SAV KASABASI BİÇKİ – DİKİŞ – NAKIŞ
VE İĞNE OYASI SERGİSİNDEN GÖRÜNTÜLER:









 

Anahtar Kelimeler: göznuru emeği sergideel
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °