Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bu Sergide el emeği göz nuru var

Bu Sergide el emeği göz nuru var

ISPARTA 29.05.2019 12:11:00 0
Bu Sergide el 
emeği göz nuru var
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Bahçelievler Mahallesinde açılan Biçki – Dikiş – Nakış ve İğne Oyası Sergisi yapılan törenle açıldı.
 
Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen sergi ile ilgili olarak düzenlenen açılış törenine; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İhsan Arıcı, Müdür Yardımcısı Emine Çınar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
HEM BAHÇELİEVLER
SERGİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Serginin açılış kurdelası Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İhsan Arıcı tarafından kesildi. Açılışın ardından kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler davetlilerce ziyaret edildi. Sergi iki gün açık kalacak ve yarın yani 30 Mayıs Perşembe günü sona erecek.
EL EMEĞİ GÖZ NURU
ESERLER SERGİLENİYOR
Kursa 20 bayan kursiyerin katıldığını ifade eden Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Bahçelievler Kurs Öğreticisi Arzu Sayın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Merkezimiz bünyesinde Bahçelievler Mahallesinde geçtiğimiz yıl açtığımız kursumuz bugün itibariyle sone ermiş bulunmaktadır.
“SERGİMİZİ HALKIMIZIN
BEĞENİSİNE SUNDUK”
Kursumuz süresince eğitim gören kursiyerlerimizin hazırladığı el emeği göz nuru eserleri bugün itibariyle açtığımız bu sergiyle halkımızın beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Ben, Halk Eğitim Merkezimizin yöneticilerine ve kursiyerlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.
MÜDÜR ARICI’DAN TEŞEKKÜR
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İhsan Arıcı da sergideki eserleri inceledi. Daha sonra tüm kursiyer ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.
 



Anahtar Kelimeler: nuru elemeği sergide
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °