Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bu fotoğrafa iyi bakın: Bir Özlemin Fotoğrafı!

Bu fotoğrafa iyi bakın: Bir Özlemin Fotoğrafı!

ISPARTA 26.10.2019 14:10:00 0
Bu fotoğrafa iyi bakın: 
Bir 
Özlemin 
Fotoğrafı!
Bundan tam 11 yıl önce raylardaki bakım nedeniyle seferlerine son verilen Göller Ekspresi bugünden itibaren seferlerine yeniden başladı. Ispartalıların Treni ne kadar özlediği onu Gülsuyu sıkarak ve yoluna güller dökerek karşılamaları ile adeta tescillendi.
 
SAATLERCE TRENİN
GELMESİNİ BEKLEDİLER…
Ispartalılar 11 yıllık tren özlemi nedeniyle dün erken saatlerden itibaren Isparta Tren Gar’ındaki yerlerini aldılar. Peronun üzerinde toplanan vatandaşlar saat 11.00’de başlaması planlanan ancak, saat 11.30’da gelen Trenin gelişine kadar ayakta beklediler.
TREN ISPARTA’YA
NİHAYET GELDİ
Isparta halkının uzun yıllardır beklediği tren seferleri tekrar başladı. Dünden itibaren Isparta-İzmir arasında sefer yapacak. Tren’in Isparta’ya gelişinde üzerine Gülsuyu sıkılarak karşılandı. Bakan Turhan ve beraberindekiler trenden indiklerinde ise üzerlerine gül atıldı.
ISPARTA, TRENE OLAN ÖZLENİNİ
TÖRENE YOĞUN KATILIMLAR GÖSTERDİ
Konu ile ilgili olarak dün saat 11.00’de Isparta Tren Gar’ında bir tören düzenlendi. Törene; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Vali Ömer Seymenoğlu, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürü Kamuran Yazıcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
TRENİN ÜZERİNE GÜLSUYU,
GELENLERİN ÜZERİNE GÜL DÖKÜLDÜ
Göller Ekspresi Treni Isparta Gar’ına yaklaşmasıyla birlikte Isparta’nın meşhur gülünden elde edilen gülsuyu trenin üzerine sıkıldı. Tren durduktan sonra içinden inen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Vali Ömer Seymenoğlu ve diğer yetkililerin üzerine de gül yaprakları döküldü.

 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °