Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu da ‘Ara Tatil’ Kutlaması…

Bu da ‘Ara Tatil’ Kutlaması…

ISPARTA 18.11.2019 07:31:00 0
Bu da 
‘Ara Tatil’
Kutlaması…
Yılmaz Şener İlkokulunda, öğrenciler ara tatile çıkarken öğretmenleriyle sınıflarında kutlama yaparak vedalaştılar.
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl başlatılan uygulama kapsamında okullar geçtiğimiz Cuma günü ilk ara tatile girdi. Öğrenciler hafta sonları dahil dokuz gün tatilde olacak.
ARA TATİL 24 KASIM
PAZAR GÜNÜ SONA ERECEK
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki ülke genelinde yaklaşık 18 milyon, Isparta’da ise 82 bin öğrenci ilk ara tatile girdi. MEB tarafından bu yıl ilk defa başlatılan ara tatil uygulaması kapsamında okullar eğitim ve öğretime 25 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Hafta sonları dahil dokuz gün sürecek olan ilk ara tatil nedeniyle öğrencilerin hayli mutlu olduğu görüldü.
ÖĞRETMENLERİYLE
KUTLAMA YAPARAK VEDALAŞTILAR
Yılmaz Şener İlkokulunda öğrenciler ara tatile çıkarken, sınıflarında küçük çaplı kutlamalar yaptılar ve öğretmenleriyle vedalaştılar. Okulun 1. Sınıf D Şubesi öğrencileri öğretmenleri Bilge Gökçal ile yarıyıl tatiline giderken kendi aralarında öğretmenleri ve veliler ile birlikte küçük bir kutlama yaptılar.
Okulda bu tür etkinliklerle öğretmenler öğrencilerine, özgüveni aşılarken aynı zamanda kendilerine ve çevrelerine karşı özenli ve düzenli olmaları gerektiği de benimsetiliyor. Sosyal anlamda farkındalık ve sorumluluk duygularının öneminin aşılanması amaçlanıyor./ HATİCE KÜBRA ÇOLAK 

Anahtar Kelimeler: tatilkutlaması daara
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °