Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu Bayram Sevdiklerinize; Mesaj değil, Kartpostal atın

Bu Bayram Sevdiklerinize; Mesaj değil, Kartpostal atın

ISPARTA 30.05.2019 14:02:00 0
 Bu Bayram Sevdiklerinize; 
Mesaj değil, 
Kartpostal atın
HABER: Yunus ÖZLER
Teknolojinin her geçen gün ilerlediği ve buna paralel olarak karpostalların yerini mesajların aldığı bir ortamda Isparta Belediyesi güzel bir etkinliğe imza atarak ‘Bu Bayram Sevgini Postaya Ver’ sloganıyla kampanya başlattı.
‘BU BAYRAM SEVGİNİ POSTAYA VER’
Isparta Belediyesi, PTT ile işbirliğinde önemli bir nostaljiyi yeniden canlandırdı. Konu ile ilgili olarak dün saat 13.30’da Isparta Merkez Postanesi önünde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra Oda Başkanları, STK Temsilcileri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN İLK KARTPOSTALINI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ATTI
PTT Merkez Binası önünde kartpostal stantları kuruldu, halka eski günleri hatırlatıldı. Kartpostallar ve gönderim ücreti yerini tutan pullar Belediye tarafından temin edildi, vatandaşlar kartpostalları ücretsiz olarak gönderdi.
‘Bu Bayram Sevgini Postaya Ver’ sloganlı Kartpostal Kampanyası’nda ilk kartpostal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderildi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, Isparta gülü fotoğrafı olan kartpostalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a postaladı. Başdeğirmen, bayram mesajında; ‘Sayın Cumhurbaşkanım;
Gül yüzlü insanların yaşadığı gül kokulu şehirden size peygamber efendimizin maneviyatını hissettiren kucak dolusu gülümüzü ve sevgimizi gönderiyoruz. 2023’e doğru giderken Türkiye’yi Dünya Lideri Ülke yapma hedefinizde Yüce Allah’tan zatıalinize sağlık, güç ve kuvvet temennilerimizle, ailenizle birlikte nice bayramlara ulaşmanızı dileriz. Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’dan en derin saygılarımızla…” dedi.
BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNE DE KARTPOSTAL
Belediye Başkanı Başdeğirmen bu kartpostalın ardından bakanlar ile HDP’li Milletvekilleri hariç tüm milletvekillerine de bayram tebriği gönderdi.
TURAL; “TÜM ISPARTA HALKINI
KAMPANYAYA DESTEK VERMEYE
DAVET EDİYORUM”
Söz konusu etkinliğe katılan Isparta Isparta'da Esnaf Odaları başkanlarıyla birlikte Isparta Belediyesi tarafından hem geçmiş bayram geleneğini yaşatmak hem de Isparta’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla hazırlanan "Bu Bayram Sevgini Postaya Ver" etkinliği düzenlendi. ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ramazan Bayramı tebrik kartlarımızı postaladık. Bir bayram geleneğini yaşatmaya vesile olan Belediye Başkanımız Şükrü Basdeğirmen’e teşekkür eder Ispartalı hemşehrilerimi bu projeye destek vermeye davet ediyorum" dedi.


 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °